Не відірватися! Запечена картопля з часником і кропом - простий і дуже смачний іспанський рецепт

Золотава скоринка і дуже ніжна всередині - це і є простий рецепт картоплі в духовці по-іспанськи, передають Патріоти України.

Для рецепта візьміть великі картоплини. Якщо картопля молода, можна навіть не чистити, просто добре помийте.

Необхідні інгредієнти:

  • картопля (велика) 6-8 шт,
  • вершкове масло 150 гр,
  • сухий часник 1 ч. лож,
  • сіль 1 ч. лож,
  • чорний перець 1/2 ч. лож,
  • сухий кріп 1 ч. лож.

Як приготувати картоплю з часником і кропом в духовці:

  1. Нарізаємо картоплю на скибочки (шайби) однієї товщини (1 — 1,5 см).
  2. Картоплю можна злегка обсушити паперовими рушниками.
  3. У вершкове масло (м'яке) додаємо сухий часник, кріп, сіль і свіжозмелений перець. Розминаємо і перемішуємо.
  4. Картоплю перемішуємо у вершковому маслі, що б кожна скибочка була у маслі. Все викладаємо на деко (застелене пергаментом).
  5. Запікаємо в добре розігрітій духовці при температурі 200 градусів.

Дуже все просто! Така картопля гарна на гарнір і як самостійна страва! Обов'язково спробуйте!

Пальці пооблизуєте!

Джерело: Ukr.Media

Виберіть квіти для свого саду - і дізнайтесь, що приховано у вашій душі

неділя, 17 серпень 2025, 23:15

Уявіть, що ви створюєте чарівний сад, повний барвистих квітів. Виберіть один з трьох варіантів: бархатці, іриси або лілійники. Ваш вибір відкриє приховані риси характеру, про які ви могли навіть не здогадуватись, передають Патріоти України. Бархатці — ...

Вони їдять піцу та пасту щодня - і не товстіють - розкриваємо секрети італійців

неділя, 17 серпень 2025, 19:05

Багато хто вважає, що щоденне вживання піци, пасти та інших калорійних італійських страв обов’язково призведе до набору зайвої ваги. Проте італійці вже століттями насолоджуються улюбленими стравами і при цьому залишаються стрункими та здоровими. У чому...