Не відірватися! Запечена картопля з часником і кропом - простий і дуже смачний іспанський рецепт

Золотава скоринка і дуже ніжна всередині - це і є простий рецепт картоплі в духовці по-іспанськи, передають Патріоти України.

Для рецепта візьміть великі картоплини. Якщо картопля молода, можна навіть не чистити, просто добре помийте.

Необхідні інгредієнти:

  • картопля (велика) 6-8 шт,
  • вершкове масло 150 гр,
  • сухий часник 1 ч. лож,
  • сіль 1 ч. лож,
  • чорний перець 1/2 ч. лож,
  • сухий кріп 1 ч. лож.

Як приготувати картоплю з часником і кропом в духовці:

  1. Нарізаємо картоплю на скибочки (шайби) однієї товщини (1 — 1,5 см).
  2. Картоплю можна злегка обсушити паперовими рушниками.
  3. У вершкове масло (м'яке) додаємо сухий часник, кріп, сіль і свіжозмелений перець. Розминаємо і перемішуємо.
  4. Картоплю перемішуємо у вершковому маслі, що б кожна скибочка була у маслі. Все викладаємо на деко (застелене пергаментом).
  5. Запікаємо в добре розігрітій духовці при температурі 200 градусів.

Дуже все просто! Така картопля гарна на гарнір і як самостійна страва! Обов'язково спробуйте!

Пальці пооблизуєте!

Джерело: Ukr.Media

Не варто їсти! Які продукти стають ворогами для чоловіків 40+

четвер, 30 жовтень 2025, 7:45

Вiдомо, що правильно збалансований сніданок може стати ключем до запобігання раннього старіння мозку. Взагалі правильний вибір продуктів впливає на самопочуття та емоційний стан людини, дозволяє відчувати себе молодшими, передають Патріоти України. Щоб...

Чому японки залишаються стрункими навіть після 40? Усе завдяки одному простому правилу

четвер, 30 жовтень 2025, 7:15

Попри стрімкий темп життя, японки зберігають витончені фігури й здоров’я до глибокої старості. У чому їхній секрет? Усе зводиться до одного інгредієнта - білка, і до особливого підходу до їжі, який уже став частиною культури, передають Патріоти України...