
Запечена картопля може бути ідеальною стравою для ситного обіду та вечері. Готувати її можна із салом, овочами та спеціями, передають Патріоти України
Кулінарка Ганна поділиласяв Instagram рецептом смачної запеченої картоплі із салом та спеціями.Інгредієнти:
Сметанний соус:
Спосіб приготування:
1. Картоплю відваріть 10 хвилин у киплячій підсоленій воді і охолодіть
2. Наріжте сало/грудинку/підочеревину невеликими шматочками.
3. Охолоджену картоплю наріжте кружальцями і з'єднайте зі спеціями, олією та сіллю, перемішайте і нанизуйте по черзі картоплю та сало на шпажки, викладіть на пергамент на деко і запікайте 25 хвилин при 190 С.
Подавайте страву гарячою, з соусом!
Дослідники з’ясували, що навіть мінімальна фізична активність може суттєво знизити ризик передчасної смерті у людей старшого віку, передають Патріоти України. Згідно з новим дослідженням, люди похилого віку, які проходять лише 4 тисячі кроків на тижден...
Кава - улюблений напій мільйонів, але вона не підходить усім. Медики наголошують, що є категорії людей, для яких кофеїн може бути шкідливим і навіть небезпечним, передають Патріоти України. Кому слід уникати кави:. Медики радять тим, хто входить у ці г...