Запечена картопля може бути ідеальною стравою для ситного обіду та вечері. Готувати її можна із салом, овочами та спеціями, передають Патріоти України
Кулінарка Ганна поділиласяв Instagram рецептом смачної запеченої картоплі із салом та спеціями.Інгредієнти:
Сметанний соус:
Спосіб приготування:
1. Картоплю відваріть 10 хвилин у киплячій підсоленій воді і охолодіть
2. Наріжте сало/грудинку/підочеревину невеликими шматочками.
3. Охолоджену картоплю наріжте кружальцями і з'єднайте зі спеціями, олією та сіллю, перемішайте і нанизуйте по черзі картоплю та сало на шпажки, викладіть на пергамент на деко і запікайте 25 хвилин при 190 С.
Подавайте страву гарячою, з соусом!
Медики назвали один тривожний симптом, за появи якого варто негайно відмовитися від кави. Це тремтіння в руках. Як пояснюють лікарі, тремтіння може свідчити про перенасичення організму кофеїном. Адже ця речовина є потужним стимулятором, який за передоз...
Українським автовласникам варто негайно перевірити багажник — відтепер відсутність аптечки, вогнегасника чи знака аварійної зупинки може коштувати не лише штрафу, а й водійського посвідчення або навіть арешту. Про це повідомило видання Uamotors, переда...