
Деруни з картоплі чудові. А з сметаною та часником від них просто можна втратити відчуття часу, передають Патріоти України.
Хрусткі та золотисті, ароматні та дуже смачні — деруни мають бути саме такими. Розкажемо вам про один важливий інгредієнт, який допоможе досягти успіху у приготуванні цієї страви.
Це харчова сода. Її часто використовують у кулінарії. Найбільше про неї знають, коли готують випічку, але і для дерунів вона має значення. Не всі знають, що деруни при додаванні соди не темніють. Завдяки їх вони отримують хрустку скоринку та м’яку середину. Розкажемо рецепт приготування детальніше.
Для приготування потрібні наступні компоненти:
Картоплю та цибулю натріть на тертці. Овочевий сік, який виділиться, потрібно злити. Тоді в масу додайте соду, борошно та крохмаль, яйце, сіль, перець, спеції на смак. Все ретельно вимішайте.
Розігрійте на сковороді олію. Сформуйте деруни та обсмажте з двох сторін по декілька хвилин. Золотисті деруни готові. Перед подачею до столу посипте свіжою зеленню. Смачного!
Якщо ви приймаєте антидепресанти, вам напевно радили уникати алкоголю. Але наскільки це серйозно? Чи шкодить келих вина, а що вже говорити про вечір з алкоголем? Про це розповідає Health Essentials, передають Патріоти України. Психіатр і фахівець із ро...
Виноград - рослина не дуже морозостійка, тому лозу потрібно укривати на зиму, щоби вона не вимерзла, навіть якщо погода не надто холодна. І задача з укладання винограду на зимівлю в траншеї є однією з найскладніших для садівників, передають Патріоти Ук...