
Ось чудовий рецепт ніжної сирної запіканки, яка виходить повітряною, ароматною і дуже смачною, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
- 500 г кисломолочного сиру (краще 5-9% жирності)
- 3 яйця
- 100 г цукру
- 1 ч. л. ванільного цукру
- 3 ст. л. манної крупи або 2 ст. л. кукурудзяного крохмалю
- 100 мл сметани або вершків (10-20%)
- 50 г вершкового масла (розтопленого)
- ½ ч. л. розпушувача (за бажанням)
- Дрібка солі
- Родзинки, ягоди або фрукти (за бажанням)
Приготування:
- Підготувати сир – протерти його через сито або збити блендером для більш ніжної текстури.
- Яйця збити з цукром, ванільним цукром і дрібкою солі до пишної маси.
- Додати сметану, манку (або крохмаль), розпушувач і розтоплене вершкове масло. Все добре перемішати.
- З’єднати із сиром і знову перемішати до однорідності. Дати тісту постояти 15-20 хвилин, щоб манка набухла.
- Форму для випікання змастити маслом або вистелити пергаментом. Вилити тісто у форму.
- Випікати при 170°C приблизно 40-50 хвилин до рум’яної скоринки.
- Дати запіканці трохи охолонути у духовці, а потім на столі, щоб вона добре тримала форму.
Рівень цукру в крові може сильно коливатися. Проте існує певна поживна речовина, яка здатна стабілізувати ці коливання. Це, можливо, вас здивує, але йдеться про клітковину. Саме вона відіграє ключову роль у регулюванні рівня глюкози в крові, передають ...
Кажуть, що "подібне притягує подібне". Ми всі випромінюємо певну енергію, яка впливає на те, яких людей зустрічаємо на своєму шляху. Оптимісти знаходять собі таких же світлих друзів, а люди з негативним світоглядом часто притягують токсичне оточення, п...