Не всі господині люблять витрачати свій час на такий важливий етап приготування їжі, як попереднє промивання крупи, передають Патріоти України.
На їх думку, крупа і так чиста.
До того ж термічна обробка дозволить знищити шкідливі мікроорганізми.
Проте досвідчені кухарі рекомендують не пропускати цей важливий підготовчий етап.
Це необхідно в тому випадку, якщо ви дбаєте про своє здоров’я. Адже у багатьох продуктах міститься фітинова кислота.
Ця речовина не дає засвоювати важливі елементи, що входять до складу круп.
Зокрема, не вийде наситити організм цинком, фосфором та магнієм.
Промивання та замочування дозволяють позбутися фітинової кислоти.
Тому ніколи не варто лінуватися займатися цим питанням.
До того ж, каша стане набагато смачнішою у тому випадку, якщо ви попередньо її промиєте. Адже вода допомагає позбавити крупу частинок пилу та іншого сміття.
Більшість користувачів пральних машин щоразу використовують ті самі налаштування, ігноруючи потенціал додаткових функцій. Проте одна кнопка, яку часто недооцінюють, може мати суттєвий вплив на рахунки за електроенергію. Про це видання Express, передают...
Відрізнити якісну каву від підробки або низькоякісного продукту можна за кількома ознаками — як візуальними, так і смаковими, а також з урахуванням упаковки та аромату. Ось основні критерії, передають Патріоти України.