Не всі про це знають: Навіщо в морозильну камеру класти харчову фольгу

Багато господарок постійно стикаються з проблемою намерзання льоду в морозильній камері, а це, у свою чергу, збільшує енерговитрати техніки та знижує ефективну роботу холодильника. Але не варто переживати, бо є легке розв'язання проблеми, передають Патріоти України.

У матеріалі Sante Plus експерти поділилися лайфхаком, який допоможе запобігти намерзанню льоду в морозильній камері. Виявляється, достатньо використати популярний пакувальний матеріал, який знайдеться у кожного на кухні.

Навіщо в морозилку класти фольгу

Перш за все пристрій необхідно розморозити й ретельно помити, а потім вистелити порожню морозильну камеру алюмінієвою фольгою, щоб вона покривала її з усіх боків, у тому числі полиці та ящики. Після цього поставте всі продукти назад.

За словами експертів, таким чином можна заощадити багато часу і сил на прибиранні холодильника. Потрібно лише періодично замінювати алюмінієві листи на нові. Таким чином, видалення зайвого льоду стане простим і швидким завданням.

Є чарівні звички! Як схуднути, не відмовляючи собі в смачному

субота, 28 вересень 2024, 12:30

Найефективніший підхід до схуднення полягає в ігноруванні модних трендів і зосереджені на надійних принципах здорового харчування. Щоб попрощатися із зайвими кілограмами, варто додати свого раціону корисні та поживні продукти, а також - активність, пер...

Відчуваєте "вічну втому"? Ось що стоїть за відчуттям виснаження і як з цим боротися

субота, 28 вересень 2024, 10:30

Сон є критично важливим для вашого здоров’я та загального самопочуття. Якщо ви не забезпечите своєму тілу достатню кількість відпочинку, це може мати негативний вплив на фізичний стан, концентрацію та поведінку, передають Патріоти України. Згідно з да...