
Ці компоненти різні та мають різний вплив, достатньо обрати саме той, що підійде вам, передають Патріоти України.
Навіть кількох крапель кленового сиропу буде достатньо. Він надасть каві аромату темної карамелі, а до смаку додасться горіхова гіркуватість, чим посилить кавовий букет.
Це дуже корисна добавка, що розкриває та посилює смак і післясмак кави. Також вона пом'якшує природній смак напою солодкістю.
Ідеальна добавка у каву восени. Ця спеція має пряний аромат та пікантний, дещо гострий смак. Для цього достатньо додати в процесі заварювання кави дрібку подрібненої гвоздики або закинути у джезву цілий бутончик.
Також традиційними добавками є молоко та вершки, а от ще один молочний компонент — вершкове масло — в каву додають рідше. Хоча є фанати саме такого способу заварювання.
Згідно із результатами нового дослідження, кава знижує ризик серцевої аритмії на 39%. Про це йдеться у дослідженні Університету Каліфорнії в Сан-Франциско (University of California, San Francisco (UCSF)), що опубліковано в журналі JAMA, передають Патрі...
Православне свято 14 листопада за новим календарем (27 листопада за старим) - день пам'яті святого Пилипа, одного з дванадцяти апостолів і улюблених учнів Ісуса, нагадують Патріоти України. Також сьогодні - заговини на Різдвяний піст. За юліанським кал...