Не всі знають! Ось що треба додати до кави, щоб смак став у кілька разів яскравішим

Ці компоненти різні та мають різний вплив, достатньо обрати саме той, що підійде вам, передають Патріоти України.

Кленовий сироп

Навіть кількох крапель кленового сиропу буде достатньо. Він надасть каві аромату темної карамелі, а до смаку додасться горіхова гіркуватість, чим посилить кавовий букет.

Кокосовий цукор

Це дуже корисна добавка, що розкриває та посилює смак і післясмак кави. Також вона пом'якшує природній смак напою солодкістю.

Гвоздика

Ідеальна добавка у каву восени. Ця спеція має пряний аромат та пікантний, дещо гострий смак. Для цього достатньо додати в процесі заварювання кави дрібку подрібненої гвоздики або закинути у джезву цілий бутончик.

Також традиційними добавками є молоко та вершки, а от ще один молочний компонент — вершкове масло — в каву додають рідше. Хоча є фанати саме такого способу заварювання.

Підготовка до огляду проктолога: поради лікарів «ОН Клінік»

понеділок, 8 вересень 2025, 8:55

Проктологічний огляд — це діагностична процедура, що дозволяє виявити патології товстої та прямої кишки, анального каналу, перианальної області та нижнього відділу шлунково-кишкового тракту. Проктологічний огляд проводить проктолог — лікар, який спеціа...

Час сніданку впливає на ризик передчасної смерті: Вчені дали пояснення

понеділок, 8 вересень 2025, 8:45

Час першого прийому їжі може впливати на тривалість життя. Міжнародна група вчених, серед яких фахівці Манчестерського університету та Гарварду, з’ясувала, що пізній сніданок пов’язаний з підвищеним ризиком смертності серед літніх людей. Про це повідом...