Ці компоненти різні та мають різний вплив, достатньо обрати саме той, що підійде вам, передають Патріоти України.
Навіть кількох крапель кленового сиропу буде достатньо. Він надасть каві аромату темної карамелі, а до смаку додасться горіхова гіркуватість, чим посилить кавовий букет.
Це дуже корисна добавка, що розкриває та посилює смак і післясмак кави. Також вона пом'якшує природній смак напою солодкістю.
Ідеальна добавка у каву восени. Ця спеція має пряний аромат та пікантний, дещо гострий смак. Для цього достатньо додати в процесі заварювання кави дрібку подрібненої гвоздики або закинути у джезву цілий бутончик.
Також традиційними добавками є молоко та вершки, а от ще один молочний компонент — вершкове масло — в каву додають рідше. Хоча є фанати саме такого способу заварювання.
На полицях супермаркетів - десятки упаковок, але далеко не все з того, що виглядає як вершкове масло, ним дійсно є. Сьогодні виробники часто маскують спреди та інші жири під натуральне масло, сподіваючись, що споживач не зверне увагу на дрібниці. Та є ...
Фахівець з поведінки собак Вілл Еттерсон поділився незвичайним методом годування, який принесе користь вашому собаці кількома способами, передають Патріоти України. Основні моменти: