
Золотиста цибуля може стати як основою для інших страв, так і повноцінним додатком - наприклад, до смаженої картоплі. На Pixelinform розповіли про трюки, які допоможуть зробити її особливо гарною та ароматною, передають Патріоти України.
Секрет максимально простий — достатньо у правильний момент додати до цибулі трохи бальзамічного оцту. Цей метод популярним не назвеш, але він справді ефективний. І те, що його мало використовують, означає лише те, що про нього мало знають.
Окрім оцту, варто ввести ще й сіль із цукром. Так цибуля вийде не тільки золотистою, а й неймовірно смачною.
Багато хто знає куркуму як яскраву спецію. Вона корисна, а ще — це натуральний барвник. Цибуля, посмажена з куркумою, буде гарантовано золотистою. Схожий ефект матимуть карі та паприка.
Не варто боятися додати під час смаження дрібку соди. Така цибуля стане апетитною, золотистою.
Домашня нумерологія - це спосіб дізнатися щось нове про себе та своє оточення. Числа у вашій адресі можуть багато розповісти про людей, які там живуть, а також впливати на ваше життя, емоції та вибори. Хоч це звучить містично, водночас це захоплююче сп...
Підсвідомість часто приховує більше, ніж ми усвідомлюємо. Вибір одного з семи дерев на зображенні може розкрити приховані аспекти вашого характеру та особистості. Пам’ятайте, що неправильних відповідей не існує - важливий ваш перший вибір, передають Па...