Не всі знають про цей трюк: Що досвідчені кухарі додають, коли смажать цибулю

Золотиста цибуля може стати як основою для інших страв, так і повноцінним додатком - наприклад, до смаженої картоплі. На Pixelinform розповіли про трюки, які допоможуть зробити її особливо гарною та ароматною, передають Патріоти України.

Бальзамічний оцет

Секрет максимально простий — достатньо у правильний момент додати до цибулі трохи бальзамічного оцту. Цей метод популярним не назвеш, але він справді ефективний. І те, що його мало використовують, означає лише те, що про нього мало знають.

Окрім оцту, варто ввести ще й сіль із цукром. Так цибуля вийде не тільки золотистою, а й неймовірно смачною.

Куркума

Багато хто знає куркуму як яскраву спецію. Вона корисна, а ще — це натуральний барвник. Цибуля, посмажена з куркумою, буде гарантовано золотистою. Схожий ефект матимуть карі та паприка.

Сода

Не варто боятися додати під час смаження дрібку соди. Така цибуля стане апетитною, золотистою.

Ви могли це не знати! Навіщо на лобовому склі чорні цятки

понеділок, 22 грудень 2025, 8:44

Багато водіїв лише нещодавно звернули увагу на, здавалося б, дрібну деталь автомобілів - чорні цятки по краях лобового скла. Хоча вони є майже в кожній машині, їхнє справжнє призначення довгий час залишалося непоміченим. Про це повідомило видання Expre...

Варто знати! Що суворо заборонено робити у Святвечір

понеділок, 22 грудень 2025, 8:15

Здавна Святвечір - це символічний день, коли родина готується до Різдва. У цей день сім’я збирається разом, вечеряє у дружній атмосфері, але без гучних веселощів. Серед наших предків існували деякі заборони. Однак вважалося, що дотримання простих прави...