Золотиста цибуля може стати як основою для інших страв, так і повноцінним додатком - наприклад, до смаженої картоплі. На Pixelinform розповіли про трюки, які допоможуть зробити її особливо гарною та ароматною, передають Патріоти України.
Секрет максимально простий — достатньо у правильний момент додати до цибулі трохи бальзамічного оцту. Цей метод популярним не назвеш, але він справді ефективний. І те, що його мало використовують, означає лише те, що про нього мало знають.
Окрім оцту, варто ввести ще й сіль із цукром. Так цибуля вийде не тільки золотистою, а й неймовірно смачною.
Багато хто знає куркуму як яскраву спецію. Вона корисна, а ще — це натуральний барвник. Цибуля, посмажена з куркумою, буде гарантовано золотистою. Схожий ефект матимуть карі та паприка.
Не варто боятися додати під час смаження дрібку соди. Така цибуля стане апетитною, золотистою.
Наш вибір багато про що говорить, адже кожен колір має своє значення і символіку. Пропонуємо простий тест: закрийте очі на мить, довіртесь інтуїції і оберіть колір фарби. Дізнайтеся, що він розповість про ваш характер і темперамент, Патріоти України. П...
Пам’ять допомагає нам згадувати імена, місця і важливі події. Хочете стати розумнішими і краще запам’ятовувати? Ось п’ять перевірених способів підтримати мозок, передають Патріоти України. Зміни в харчуванні, фізична активність, медитація і сон — це ва...