Не всі знають про цей трюк: Що досвідчені кухарі додають, коли смажать цибулю

Золотиста цибуля може стати як основою для інших страв, так і повноцінним додатком - наприклад, до смаженої картоплі. На Pixelinform розповіли про трюки, які допоможуть зробити її особливо гарною та ароматною, передають Патріоти України.

Бальзамічний оцет

Секрет максимально простий — достатньо у правильний момент додати до цибулі трохи бальзамічного оцту. Цей метод популярним не назвеш, але він справді ефективний. І те, що його мало використовують, означає лише те, що про нього мало знають.

Окрім оцту, варто ввести ще й сіль із цукром. Так цибуля вийде не тільки золотистою, а й неймовірно смачною.

Куркума

Багато хто знає куркуму як яскраву спецію. Вона корисна, а ще — це натуральний барвник. Цибуля, посмажена з куркумою, буде гарантовано золотистою. Схожий ефект матимуть карі та паприка.

Сода

Не варто боятися додати під час смаження дрібку соди. Така цибуля стане апетитною, золотистою.

Психологічний тест: Думаєте, що знаєте себе? Дізнайтеся свій темперамент за кольором

п’ятниця, 15 серпень 2025, 9:15

Наш вибір багато про що говорить, адже кожен колір має своє значення і символіку. Пропонуємо простий тест: закрийте очі на мить, довіртесь інтуїції і оберіть колір фарби. Дізнайтеся, що він розповість про ваш характер і темперамент, Патріоти України. П...

Як покращити пам’ять: ТОП-5 простих кроків, які змінять ваше життя

п’ятниця, 15 серпень 2025, 8:15

Пам’ять допомагає нам згадувати імена, місця і важливі події. Хочете стати розумнішими і краще запам’ятовувати? Ось п’ять перевірених способів підтримати мозок, передають Патріоти України. Зміни в харчуванні, фізична активність, медитація і сон — це ва...