
Омлет з начинкою з сиру можна приготувати на сніданок, подати як оригінальну закуску або взяти з собою на роботу як корисний та ситний перекус, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
6 яєць
120 г твердого сиру
60 г вершкового масла
30 мл рафінованої соняшникової олії
Морська сіль на смак
Спосіб приготування:
Твердий сир наріжте на дев'ять прямокутних скибочок 5х3 см. У невелику глибоку миску вбийте два яйця, посоліть. Збийте виделкою до однорідного стану.
При бажанні можна додати дрібку улюблених прянощів.
Сковороду змажте соняшниковою олією, розігрійте і вилийте яєчну суміш. Накрийте кришкою, готуйте близько двох хвилин на мінімальному вогні, низ коржу повинен добре схопитися.
На середину омлету викладіть три скибочки сиру. Покладіть шматочок вершкового масла. За допомогою лопатки підверніть краї омлету з двох сторін, щоб накрити сирну начинку. Потім підверніть дві сторони, що залишилися.
В результаті має вийти конвертик з сиром всередині.
Переверніть омлет, щоб підрум'янити його з усіх боків. Аналогічним чином підсмажте ще два омлети-конвертики з сирною начинкою. Подавайте гарячими.
Ситуація знайома багатьом: берете картоплю для вечері, а вона вже з паростками. Викидати чи можна їсти? Відповідь не така однозначна, як здається, передають Патріоти України. Дієтологи пояснюють: не кожна пророщена картопля є небезпечною, але існують в...
Православне свято 27 грудня (9 січня за старим стилем) - день пам'яті першого християнського мученика та апостола від 70-ти Стефана, який постраждав за віру в Ісуса Христа. У народному календарі - Степанів день. За юліанським календарем - день пам'яті ...