
Омлет з начинкою з сиру можна приготувати на сніданок, подати як оригінальну закуску або взяти з собою на роботу як корисний та ситний перекус, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
6 яєць
120 г твердого сиру
60 г вершкового масла
30 мл рафінованої соняшникової олії
Морська сіль на смак
Спосіб приготування:
Твердий сир наріжте на дев'ять прямокутних скибочок 5х3 см. У невелику глибоку миску вбийте два яйця, посоліть. Збийте виделкою до однорідного стану.
При бажанні можна додати дрібку улюблених прянощів.
Сковороду змажте соняшниковою олією, розігрійте і вилийте яєчну суміш. Накрийте кришкою, готуйте близько двох хвилин на мінімальному вогні, низ коржу повинен добре схопитися.
На середину омлету викладіть три скибочки сиру. Покладіть шматочок вершкового масла. За допомогою лопатки підверніть краї омлету з двох сторін, щоб накрити сирну начинку. Потім підверніть дві сторони, що залишилися.
В результаті має вийти конвертик з сиром всередині.
Переверніть омлет, щоб підрум'янити його з усіх боків. Аналогічним чином підсмажте ще два омлети-конвертики з сирною начинкою. Подавайте гарячими.
Різдво і тижні перед Святвечором - час подарунків, тепла й сімейних зустрічей. Торговельні центри переповнені, кур’єри працюють без перепочинку, а люди ламають голову, чим здивувати близьких цього року. У передсвятковій метушні легко зробити помилку — ...
Як би ми не боролися із ностальгією за часами СРСР, у певні моменти для деяких людей доторкнутись до свого радянського минулого буває важливо. Як, наприклад, під час святкування Нового року, коли люди старшого покоління воліють прикрашати ялинку вінтаж...