Не встоїть ніхто! Ніжний та смачний: рецепт омлету з сирною начинкою

Омлет з начинкою з сиру можна приготувати на сніданок, подати як оригінальну закуску або взяти з собою на роботу як корисний та ситний перекус, передають Патріоти України.

Інгредієнти:
6 яєць
120 г твердого сиру
60 г вершкового масла
30 мл рафінованої соняшникової олії
Морська сіль на смак
Спосіб приготування:
Твердий сир наріжте на дев'ять прямокутних скибочок 5х3 см. У невелику глибоку миску вбийте два яйця, посоліть. Збийте виделкою до однорідного стану.
При бажанні можна додати дрібку улюблених прянощів.
Сковороду змажте соняшниковою олією, розігрійте і вилийте яєчну суміш. Накрийте кришкою, готуйте близько двох хвилин на мінімальному вогні, низ коржу повинен добре схопитися.
На середину омлету викладіть три скибочки сиру. Покладіть шматочок вершкового масла. За допомогою лопатки підверніть краї омлету з двох сторін, щоб накрити сирну начинку. Потім підверніть дві сторони, що залишилися.
В результаті має вийти конвертик з сиром всередині.
Переверніть омлет, щоб підрум'янити його з усіх боків. Аналогічним чином підсмажте ще два омлети-конвертики з сирною начинкою. Подавайте гарячими.

Ви будете здивовані! Які страви можна зробити смачнішими за допомогою цукру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:08

Далеко не всі господині знають, що цукор можна сміливо використовувати і при приготуванні основних страв. Справа в тому, що цей компонент дозволяє смаковим якостям їжі розкритися в повному обсязі, передають Патріоти України. Деякі кулінари сумніваються...

Не робіть так! ТОП-2 продукти, які не можна додавати у фарш для котлет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:13

Важко знайти господиню, яка ніколи не займалася виготовленням котлет. Справа в тому, що ця м’ясна страва є неймовірно апетитною та поживною. Її люблять гурмани різного віку. І все ж любителі поїсти далеко не завжди задоволені домашніми котлетами, перед...