Пропонуємо до уваги дуже цікавий рецепт скумбрії, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Очищену картоплю нарізаємо часточками
Моркву нарізаємо кружечками.
Овочі солимо, додаємо приправу для картоплі і перемішуємо.
Скумбрію потрошимо, обрізаємо зайве, солимо і натираємо приправою для риби.
Робимо на скумбрії глибокі надрізи по всій довжині тушки і вставляємо в них лимон.
Викладаємо скумбрію і овочі в форму, змащену олією.
Накриваємо форму фольгою і запікаємо при 180 С протягом 40-50 хвилин. За бажанням, за 10-15 хвилин до готовності, знімаємо фольгу, щоб блюдо підрум'янилося. Смачного!
Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...
Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...