Не встоїть ніхто! Сирні пончики, що тануть у роті

Останнім часом в багатьох кав'ярнях можна побачити яскравий десерт - пончики, покриті кольоровою глазур'ю з посипками, зазначають Патріоти України.

Пропонуємо вам український варіант цієї страви, яку легко можна приготувати вдома, - сирні пончики або сирні кільця.

Інгредієнти:

  • Сир кисломолочний - 250 г
  • Яйця - 2 шт.
  • Цукор - 120 г
  • Борошно - 1 склянка
  • Сіль - дрібка
  • Сода - 0.5 ч. л
  • Ванільний цукор - 1 пакетик
  • Олія для смаження - 1 л

З усіх складників замісити еластичне тісто. Для цього яйця збити з цукром на пухку суміш, додати сир, всипати сіль, соду, ванільний цукор і борошно.

Тісто розкачати товщиною менше як 2 сантиметри. Чашкою вирізати кружальця, а в середині зробити дірочку. Для цього підійде ковпачок від пластикової пляшки, наприклад, діаметром 1-2 см.Залиште вирізані кільця на припорошеній борошном або вкритій пергаментом поверхні.

Олію розігріти у високій сковороді чи каструлі з товстим дном, поки на поверхню не почнуть підійматися невеликі бульбашки. Щоби перевірити готовність - киньте в олію маленьку кульку тіста. Якщо олія почала шипіти, а кулька рум'янитися - можете смажити.

Вкидайте сирні кільця в олію і смажте до золотистого кольору з обох боків. Пам'ятайте, що кільця треба перевертати.

Викладайте на тарілку, застелену паперовим рушником - щоби папір увібрав зайвий жир. Охолоджені сирні кільця посипте цукровою пудрою і смакуйте.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...