У домашніх умовах не виходить приготувати смажену або запечену картоплю, щоб кожна скибочка була покрита хрусткою рум'яною скоринкою. Насправді все дуже просто, якщо використовувати один секрет, зазначають Патріоти України.
У кафе та ресторанах, перед тим, як відправити нарізану шматочками картоплю в духовку або на сковороду, її замочують у крижаній воді. Для цього необхідно налити воду у велику каструлю, додати дві – три жмені колотого льоду та чайну ложку солі. Добре все перемішайте і всипте нарізану картоплю.
Залишіть у крижаній солоній воді картоплю рівно на сім хвилин, потім перекладіть на чистий кухонний рушник, щоб прибрати зайву вологу. Потім збризкайте картоплю олією, посипте спеціями і відразу ж відправте у форму для запікання і в розігріту духовку. Також можна обсмажити підготовлені скибочки картоплі на розпеченій олії до готовності.Приготовлена таким чином картопля завжди виходить хрустким і рум'яним з усіх боків. При цьому він набагато смачніший і корисніший за жирну картоплю фрі, яку часто вживати в їжу небезпечно для здоров'я.
Християни східного обряду 31 січня за новим стилем вшановує пам'ять священномученика і затворника Микити Києво-Печерського, а також безсрібників Кіра, Іоанна, Афанасія, Євдокії і Феоктисти. За старим стилем 31 січня шанували грецького свято Афанасія Ве...
Досягнення величного віку 100 років може здатися досить складним завданням. Але, за словами одного експерта, це може стати більш імовірним із певними змінами способу життя, передають Патріоти України. 64-річний Ден Бюттнер багато років вивчав громади у...