Не встоїть ніхто! Запечена картопля з рум'яною скоринкою за секретним рецептом

У домашніх умовах не виходить приготувати смажену або запечену картоплю, щоб кожна скибочка була покрита хрусткою рум'яною скоринкою. Насправді все дуже просто, якщо використовувати один секрет, зазначають Патріоти України.

У кафе та ресторанах, перед тим, як відправити нарізану шматочками картоплю в духовку або на сковороду, її замочують у крижаній воді. Для цього необхідно налити воду у велику каструлю, додати дві – три жмені колотого льоду та чайну ложку солі. Добре все перемішайте і всипте нарізану картоплю.

Залишіть у крижаній солоній воді картоплю рівно на сім хвилин, потім перекладіть на чистий кухонний рушник, щоб прибрати зайву вологу. Потім збризкайте картоплю олією, посипте спеціями і відразу ж відправте у форму для запікання і в розігріту духовку. Також можна обсмажити підготовлені скибочки картоплі на розпеченій олії до готовності.Приготовлена таким чином картопля завжди виходить хрустким і рум'яним з усіх боків. При цьому він набагато смачніший і корисніший за жирну картоплю фрі, яку часто вживати в їжу небезпечно для здоров'я.

Народні прикмети на 31 січня. Чого варто просити у Микити Печерського у день святого Києво-Печерської лаври

п’ятниця, 31 січень 2025, 7:05

Християни східного обряду 31 січня за новим стилем вшановує пам'ять священномученика і затворника Микити Києво-Печерського, а також безсрібників Кіра, Іоанна, Афанасія, Євдокії і Феоктисти. За старим стилем 31 січня шанували грецького свято Афанасія Ве...

Все просто! Що треба їсти на сніданок, щоб "дожити до 100 років"

четвер, 30 січень 2025, 22:10

Досягнення величного віку 100 років може здатися досить складним завданням. Але, за словами одного експерта, це може стати більш імовірним із певними змінами способу життя, передають Патріоти України. 64-річний Ден Бюттнер багато років вивчав громади у...