Не встоїть ніхто! Запечена картопля з рум'яною скоринкою за секретним рецептом

У домашніх умовах не виходить приготувати смажену або запечену картоплю, щоб кожна скибочка була покрита хрусткою рум'яною скоринкою. Насправді все дуже просто, якщо використовувати один секрет, зазначають Патріоти України.

У кафе та ресторанах, перед тим, як відправити нарізану шматочками картоплю в духовку або на сковороду, її замочують у крижаній воді. Для цього необхідно налити воду у велику каструлю, додати дві – три жмені колотого льоду та чайну ложку солі. Добре все перемішайте і всипте нарізану картоплю.

Залишіть у крижаній солоній воді картоплю рівно на сім хвилин, потім перекладіть на чистий кухонний рушник, щоб прибрати зайву вологу. Потім збризкайте картоплю олією, посипте спеціями і відразу ж відправте у форму для запікання і в розігріту духовку. Також можна обсмажити підготовлені скибочки картоплі на розпеченій олії до готовності.Приготовлена таким чином картопля завжди виходить хрустким і рум'яним з усіх боків. При цьому він набагато смачніший і корисніший за жирну картоплю фрі, яку часто вживати в їжу небезпечно для здоров'я.

Цей напій не містить кофеїну, але заряджає енергією краще за каву!

неділя, 3 серпень 2025, 18:45

У світі здорового харчування з’явився новий фаворит - ройбуш. Його все частіше називають "африканським еліксиром довголіття", і не даремно. Цей ароматний, янтарний настій не лише смачний, а й напрочуд корисний. Чим ройбуш кращий за каву і чорний чай? Р...

А ви це знали? Чому не можна зберігати помідори в холодильнику

неділя, 3 серпень 2025, 17:50

Помідори – це овоч, який має яскравий смак і насичений аромат, без яких важко уявити літні салати чи домашні страви. Проте багато хто звик одразу класти їх у холодильник, вважаючи, що так вони довше залишаться свіжими. Насправді це поширена помилка, як...