Не встоїть ніхто! Запечена картопля з рум'яною скоринкою за секретним рецептом

У домашніх умовах не виходить приготувати смажену або запечену картоплю, щоб кожна скибочка була покрита хрусткою рум'яною скоринкою. Насправді все дуже просто, якщо використовувати один секрет, зазначають Патріоти України.

У кафе та ресторанах, перед тим, як відправити нарізану шматочками картоплю в духовку або на сковороду, її замочують у крижаній воді. Для цього необхідно налити воду у велику каструлю, додати дві – три жмені колотого льоду та чайну ложку солі. Добре все перемішайте і всипте нарізану картоплю.

Залишіть у крижаній солоній воді картоплю рівно на сім хвилин, потім перекладіть на чистий кухонний рушник, щоб прибрати зайву вологу. Потім збризкайте картоплю олією, посипте спеціями і відразу ж відправте у форму для запікання і в розігріту духовку. Також можна обсмажити підготовлені скибочки картоплі на розпеченій олії до готовності.Приготовлена таким чином картопля завжди виходить хрустким і рум'яним з усіх боків. При цьому він набагато смачніший і корисніший за жирну картоплю фрі, яку часто вживати в їжу небезпечно для здоров'я.

А ви це знали? Вчені назвали найкращий режим для прання - не "вбиває" пральну машину, а також дає змогу економити воду.

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:23

Допомогти господиням вирішили вчені Лідського університету у Великій Британії, які провели спеціальний експеримент, пише видання цього навчально-дослідницького закладу, передають Патріоти України. Вчені провели експеримент, під час якого вони прали 12 ...

А ви це знали? Для чого до курячого бульйону кладуть цибулю у шкаралупі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:10

Зварити курячий бульйон - майже щоденна дія господинь. Приготування перших страв на його основі виходять ароматні та одночасно дієтичні. Іноді куряче м’ясо з бульйону використовується для інших страв, тому важливим є зовнішній вигляд продукту, передают...