Не встоїть ніхто! Запечена картопля з рум'яною скоринкою за секретним рецептом

У домашніх умовах не виходить приготувати смажену або запечену картоплю, щоб кожна скибочка була покрита хрусткою рум'яною скоринкою. Насправді все дуже просто, якщо використовувати один секрет, зазначають Патріоти України.

У кафе та ресторанах, перед тим, як відправити нарізану шматочками картоплю в духовку або на сковороду, її замочують у крижаній воді. Для цього необхідно налити воду у велику каструлю, додати дві – три жмені колотого льоду та чайну ложку солі. Добре все перемішайте і всипте нарізану картоплю.

Залишіть у крижаній солоній воді картоплю рівно на сім хвилин, потім перекладіть на чистий кухонний рушник, щоб прибрати зайву вологу. Потім збризкайте картоплю олією, посипте спеціями і відразу ж відправте у форму для запікання і в розігріту духовку. Також можна обсмажити підготовлені скибочки картоплі на розпеченій олії до готовності.Приготовлена таким чином картопля завжди виходить хрустким і рум'яним з усіх боків. При цьому він набагато смачніший і корисніший за жирну картоплю фрі, яку часто вживати в їжу небезпечно для здоров'я.

РФ перетворює окуповані території Луганщини на військові бази, є небезпека псевдореферендумів

неділя, 3 липень 2022, 18:53

Триває процес інтеграції промисловості квазіреспублік до складу РФ. Відбувається якісне оновлення т.зв. управлінського апарату, коли місцеві фінансово-політичні еліти замінили представники РФ. На окупованих територіях Донбасу Кремль часу не втрачає, на...

Під силу навіть недосвідченим городникам - прості секрети чудового врожаю кабачків

неділя, 3 липень 2022, 12:07

Соковиті ніжно-зелені кабачки, багаті на вологу та цінні мікроелементи - невід'ємний атрибут кожної дачної ділянки. Вирощування кабачків абсолютно не складно і під силу навіть недосвідченим овочівникам, передають Патріоти України. Урожай приємно здивує...