
Часто так трапляється, що куплений ще вчора батон черствіє, і ніхто з домашніх вже не хоче до нього доторкатися. Що ж, у дбайливої господині вихід завжди знайдеться - приготуємо сирно-часникові грінки, передають Патріоти України.
Ароматні, хрусткі, апетитні, - ці грінки «зникають» зі столу швидше, ніж смажаться.
Що потрібно:
- зачерствілий білий батон або багет;
- 1-2 яйця;
- 150 мл молока;
- 50-80 г сиру;
- кілька зубчиків часнику;
- олія - для смаження.
Приготування:
- Нарізаємо батон / багет шматочками близько 1 см. Тоньше не слід, тому що хліб сильно розмокне. Але і товщі різати не треба, щоб грінки добре просочилися яйцем і молоком.
- Тепер підготуємо 2 мисочки: в одну наливаємо молоко, в іншій виделкою збиваємо яйця. Робити все доведеться швидко. Сковороду з олією розігріваємо на плиті. Кожен шматочок хліба занурюємо спочатку в молоко (з двох сторін) потім мочаємо в яйця і викладаємо відразу на гарячу сковорідку.
- Смажимо грінки з двох сторін до рум'яних кірочок.
- Поки грінки обсмажуються тремо сир на тертці, часник також подрібнюємо (на тертці або через прес).
- Виклавши гарячі грінки на тарілку, зверху кладемо тертий сир і часник. Від гарячої грінки сир моментально розплавиться, а часник зробить їх дуже ароматними. Спробуйте, дуже смачно! Смачного!
Більшість людей спочатку бачать качку, а потім - кролика. Але головне в цьому тесті зовсім інше, передають Патріоти України. Що ви бачите? Качку чи кролика? Це знаменита оптична ілюзія, яка передбачає, що на одному зображенні можна побачити відразу дво...
Усі блогери мріють стати відомими і заробляти гроші, розповідаючи про свої захоплення, але поки що не багатьом вдалося перетворити свою мрію у реальність. Втім, соціальна мережа ТікТок запровадила експеримерт з монетизацією контенту, який може принести...