Після приготування пирога чи млинців з яблуками, неодмінна залишається ціла купа яблучних шкірок. Більшість відразу викидає їх у смітник. Однак так робити не варто, передають Патріоти України.
Не дивно, що після очищення яблука шкірку зазвичай викидають. Проте вона може ще знадобитися на кухні, адже допоможе вирішити одну досить серйозну проблему.
Як виявилося, шкірка з яблук допомагає очистити каструлі від темного накипу. Він часто утворюється всередині посудини і покриває її дно та стінки. Позбутися його хімічними засобами буває досить непросто. Доводиться довго натирати каструлю губкою або ганчіркою.
Як використати яблучні шкірки на кухні, щоб очистити каструлі? Все дуже просто:
Воду потрібно довести до кипіння і потримати так ще кілька хвилин. Потім рідину зливають, а яблучні шкірки відправляють у смітник. Завдяки такій простій і, головне, бюджетній процедурі ваша посуда знову стане блискучою як в перший день після купівлі.
Ось кілька простих і водночас ефективних способів захиститися від укусів комарів в домашніх та природних умовах, передають Патріоти України.
Позбутися мух у будинку можна швидко та ефективно, якщо поєднати профілактику, пастки та природні відлякувачі. Ось перевірені способи, передають Патріоти України. Мух приваблюють запахи:. Пастка з медом або варенням:. Пастка з оцтом і миючим засобом:...