Не викидайте яблучну шкірку у смітник - вона може ще знадобитися на кухні

Після приготування пирога чи млинців з яблуками, неодмінна залишається ціла купа яблучних шкірок. Більшість відразу викидає їх у смітник. Однак так робити не варто, передають Патріоти України.

Не дивно, що після очищення яблука шкірку зазвичай викидають. Проте вона може ще знадобитися на кухні, адже допоможе вирішити одну досить серйозну проблему.

Як виявилося, шкірка з яблук допомагає очистити каструлі від темного накипу. Він часто утворюється всередині посудини і покриває її дно та стінки. Позбутися його хімічними засобами буває досить непросто. Доводиться довго натирати каструлю губкою або ганчіркою.

Як використати яблучні шкірки на кухні, щоб очистити каструлі? Все дуже просто:

  1. Покласти шкірки від очищенних яблук у каструлю, яку потрібно почистити.
  2. Наповнити ємність водою, щоб рідина покрила всі забруднені ділянки.
  3. Поставити на вогонь.

Воду потрібно довести до кипіння і потримати так ще кілька хвилин. Потім рідину зливають, а яблучні шкірки відправляють у смітник. Завдяки такій простій і, головне, бюджетній процедурі ваша посуда знову стане блискучою як в перший день після купівлі.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...