Не викидайте яблучну шкірку у смітник - вона може ще знадобитися на кухні

Після приготування пирога чи млинців з яблуками, неодмінна залишається ціла купа яблучних шкірок. Більшість відразу викидає їх у смітник. Однак так робити не варто, передають Патріоти України.

Не дивно, що після очищення яблука шкірку зазвичай викидають. Проте вона може ще знадобитися на кухні, адже допоможе вирішити одну досить серйозну проблему.

Як виявилося, шкірка з яблук допомагає очистити каструлі від темного накипу. Він часто утворюється всередині посудини і покриває її дно та стінки. Позбутися його хімічними засобами буває досить непросто. Доводиться довго натирати каструлю губкою або ганчіркою.

Як використати яблучні шкірки на кухні, щоб очистити каструлі? Все дуже просто:

  1. Покласти шкірки від очищенних яблук у каструлю, яку потрібно почистити.
  2. Наповнити ємність водою, щоб рідина покрила всі забруднені ділянки.
  3. Поставити на вогонь.

Воду потрібно довести до кипіння і потримати так ще кілька хвилин. Потім рідину зливають, а яблучні шкірки відправляють у смітник. Завдяки такій простій і, головне, бюджетній процедурі ваша посуда знову стане блискучою як в перший день після купівлі.

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...

Незвичайний тест! Те, як ви видавлюєте зубну пасту, розповість про ваш характер

четвер, 25 квітень 2024, 17:12

Ваші звички багато можуть розповісти про ваш характер. Цей цікавий тест розповість, наскільки ви імпульсивні, вперті, безтурботні чи артистичні, передають Патріоти України. Деталі. 1. Якщо ви видавлюєте пасту зверху, біля самого ковпачка, це означає, щ...