Після приготування пирога чи млинців з яблуками, неодмінна залишається ціла купа яблучних шкірок. Більшість відразу викидає їх у смітник. Однак так робити не варто, передають Патріоти України.
Не дивно, що після очищення яблука шкірку зазвичай викидають. Проте вона може ще знадобитися на кухні, адже допоможе вирішити одну досить серйозну проблему.
Як виявилося, шкірка з яблук допомагає очистити каструлі від темного накипу. Він часто утворюється всередині посудини і покриває її дно та стінки. Позбутися його хімічними засобами буває досить непросто. Доводиться довго натирати каструлю губкою або ганчіркою.
Як використати яблучні шкірки на кухні, щоб очистити каструлі? Все дуже просто:
Воду потрібно довести до кипіння і потримати так ще кілька хвилин. Потім рідину зливають, а яблучні шкірки відправляють у смітник. Завдяки такій простій і, головне, бюджетній процедурі ваша посуда знову стане блискучою як в перший день після купівлі.
Ціни скоро мають впасти. З'явився прогноз коли це станеться. Ті, хто планує оновити смартфон мають знати, що наразі найгірший час для покупки. За кілька тижнів вийдуть нові флагмани, а на старі моделі з'являться чималі знижки. Індустрія слідує передбач...
Ранкова кава - незмінний ритуал для багатьох. Проте інколи вона може викликати розлад шлунка, печію або тривожність. Експерт з функціонального харчування Гретхен Лідикер пояснює, як насолоджуватися кавою без неприємних наслідків, передають Патріоти Укр...