Не вимішуйте фарш руками, щоб не зробити велику помилку: У чому причина

В процесі готування котлет фарш доводиться вимішувати. Без цієї дії неможливо обійтись. Більшість господинь роблять це руками. Зрештою, метод є дещо помилковим. Розповідаємо далі, чому так, передають Патріоти України.

Факт про фарш

Руками перемішувати фарш зручно, але є один момент. Він стає занадто однорідним. Він втрачає свою повітряну структуру. В результаті приготувати соковиті та ніжні котлети стає важким завданням.

Що треба робити

У вас на кухні має бути силіконова лопатка. Вона є незамінною помічницею. Можна взяти і звичайну ложку. Але не замінюйте інструменти руками.

Треба пам’ятати, що формувати котлети треба також з обережністю. Якщо надто старатись, то вони вийдуть забитими. Кілька легких рухів для формування буде цілком достатньо.

Ці прості дії допоможуть готувати завжди вдалі та апетитні котлети. Це кулінарні істини, про які варто знати. Нехай ваші котлети будуть смачними.

Джерело: ПростоВей

А ви це знали? Яка частина курки найшкідливіша і чому її не можна їсти

вівторок, 27 серпень 2024, 6:12

Не жирне, дієтичне м’ясо курки віддавна цінилось та було дуже популярним. Курятина й по ціні недорога, та й варіантів приготування страв з неї дуже багато, передають Патріоти України. Чому курятина стала дуже популярною. Крім переваги у дешевизні та шв...

А ви це знали? Для чого класти бананову шкірку у каструлю з м’ясом - кулінарний лайфхак

понеділок, 26 серпень 2024, 23:30

Відварене м’ясо смачне, коли воно виходить ніжне на смак. Іноді щось йде зовсім за іншим сценарієм, тож задоволення від страви неможливе. І справа зовсім не у майстерності господині, хоча це також важливо, передають Патріоти України. Іноді підводить як...