
Ви хочете швидко приготувати салат із буряка, однак не маєте часу чекати годину? Ловіть класний спосіб, який зменшить приготування утричі, м
Залийте овоч водою у великій каструлі, щоб вона на 8-10 см покривала їх. Поставте на плиту та увімкніть максимальний вогонь. Залиште на 15 хв. Після закипання не зменшуйте вогонь та не накривайте кришкою.
Потім злийте, а буряки поставте під крижану воду на 5-10 хвилин. Від перепаду температур час варіння значно зменшиться.
Існує ще один метод - залити гарячі буряки холодною водою. Завдяки цьому лайфхаку ви зможете приготувати за 20-25 хвилин. Але кулінари стверджують, що буряк у такому випадку втратить багато поживних речовин.
У світі, де самопізнання стає дедалі важливішим, психологічні тести допомагають краще зрозуміти власні емоції, реакції та способи мислення. Подібні завдання не лише розважають, а й дають змогу побачити себе з іншого боку. Якщо ви готові до цього, дивіт...
Банани - один із найпопулярніших фруктів у світі. Вони багаті на калій, магній, вітаміни та клітковину, що робить їх корисними для серця, шлунка та нервової системи. Але навіть у такому звичному продукті є свої нюанси, передають Патріоти України. Позит...