
Ви хочете швидко приготувати салат із буряка, однак не маєте часу чекати годину? Ловіть класний спосіб, який зменшить приготування утричі, м
Залийте овоч водою у великій каструлі, щоб вона на 8-10 см покривала їх. Поставте на плиту та увімкніть максимальний вогонь. Залиште на 15 хв. Після закипання не зменшуйте вогонь та не накривайте кришкою.
Потім злийте, а буряки поставте під крижану воду на 5-10 хвилин. Від перепаду температур час варіння значно зменшиться.
Існує ще один метод - залити гарячі буряки холодною водою. Завдяки цьому лайфхаку ви зможете приготувати за 20-25 хвилин. Але кулінари стверджують, що буряк у такому випадку втратить багато поживних речовин.
Психологічні тести зорового сприйняття давно стали популярним способом зазирнути у власну підсвідомість. Вони прості, швидкі та ґрунтуються на першій реакції, яка часто говорить про нас більше, ніж довгі роздуми. Цей тест - саме з таких, передають Патр...
Медики розповіли, які алкогольні напої вважаються менш шкідливими під час новорічних свят. За словами фахівців, текіла, джин і горілка належать до відносно найбезпечніших варіантів серед міцного алкоголю, передають Патріоти України. Причина — у їхньому...