
Ви хочете швидко приготувати салат із буряка, однак не маєте часу чекати годину? Ловіть класний спосіб, який зменшить приготування утричі, м
Залийте овоч водою у великій каструлі, щоб вона на 8-10 см покривала їх. Поставте на плиту та увімкніть максимальний вогонь. Залиште на 15 хв. Після закипання не зменшуйте вогонь та не накривайте кришкою.
Потім злийте, а буряки поставте під крижану воду на 5-10 хвилин. Від перепаду температур час варіння значно зменшиться.
Існує ще один метод - залити гарячі буряки холодною водою. Завдяки цьому лайфхаку ви зможете приготувати за 20-25 хвилин. Але кулінари стверджують, що буряк у такому випадку втратить багато поживних речовин.
Лягати після ситної вечері – поширена звичка, яка може серйозно нашкодити вашому здоров’ю. Доктор Міхал Вжосек, клінічний дієтолог, пояснює, чому диван після вечері - не найкраща ідея, і що робити замість цього, щоб покращити травлення, сон та рівень е...
Початок дієти - найскладніший етап. Перші дні та тижні зазвичай супроводжуються браком енергії, погіршенням настрою та розчаруванням. Експерти наголошують, що збалансована дієта, адаптована до ваших потреб, допомагає швидше досягти результату, передают...