
Ви хочете швидко приготувати салат із буряка, однак не маєте часу чекати годину? Ловіть класний спосіб, який зменшить приготування утричі, м
Залийте овоч водою у великій каструлі, щоб вона на 8-10 см покривала їх. Поставте на плиту та увімкніть максимальний вогонь. Залиште на 15 хв. Після закипання не зменшуйте вогонь та не накривайте кришкою.
Потім злийте, а буряки поставте під крижану воду на 5-10 хвилин. Від перепаду температур час варіння значно зменшиться.
Існує ще один метод - залити гарячі буряки холодною водою. Завдяки цьому лайфхаку ви зможете приготувати за 20-25 хвилин. Але кулінари стверджують, що буряк у такому випадку втратить багато поживних речовин.
Навіть дрібні звички можуть зіпсувати перше враження або похитнути стосунки. Переривання, брак уваги чи постійні скарги - ці сигнали помічають швидше, ніж ви думаєте. Час перевірити себе, передають Патріоти України. Перериваючи когось, ви показуєте: «М...
Подорожуючи Україною, можна помітити, що між полями часто тягнуться смуги дерев. Вони захищають ґрунти від вітрів, утримують вологу й допомагають підвищувати врожайність, передають Патріоти України. Проте багато з них давно не доглядаються — там лежить...