Ви хочете швидко приготувати салат із буряка, однак не маєте часу чекати годину? Ловіть класний спосіб, який зменшить приготування утричі, м
Залийте овоч водою у великій каструлі, щоб вона на 8-10 см покривала їх. Поставте на плиту та увімкніть максимальний вогонь. Залиште на 15 хв. Після закипання не зменшуйте вогонь та не накривайте кришкою.
Потім злийте, а буряки поставте під крижану воду на 5-10 хвилин. Від перепаду температур час варіння значно зменшиться.
Існує ще один метод - залити гарячі буряки холодною водою. Завдяки цьому лайфхаку ви зможете приготувати за 20-25 хвилин. Але кулінари стверджують, що буряк у такому випадку втратить багато поживних речовин.
Швидкий тест по картинці допоможе дізнатися про себе багато нової та корисної інформації. Якщо ви готові дізнатися про свою особистість правду, нехай навіть і гірку, то пропонуємо вам пройти цей тест, розроблений голландськими психологами, передають Па...
Часи гонінь на жири, як на причину появи зайвої ваги далеко позаду. Тепер нутриціологи переконують - якісні жири допомагають підтримувати високий рівень енергії та насичують організм важливими елементами, передають Патріоти України. Але які жири їсти, ...