Українська стилістка пояснила, як уникнути ознак, які свідчать про несмак або погвну якість одежі, не зважаючи на кошти, що заплатить покупець. За низьку ціну можна придбати одяг, який видаватиметься дорожчим інколи навіть навпаки. Про це Оксана Шатковська розповіла на своїй сторінці в Instagram, зазначають Патріоти України.
Так, при виборі пальто зверніть увагу, чи не липнуть до нього нитки. Все тому, що брудна тканина дешевить образ.
Також, якщо підкладка пальто виглядає знизу, то здалеку це вказуватиме на низьку ціну виробу.
А неякісне штучне хутро на куртках після першого дощу злипнеться. Також з часом воно буде виглядати недоглянутим і зіпсує зовнішній вигляд.
До того ж гудзики на піджаку теж можуть виглядати не красиво. Зокрема, якщо вони пластмасові та дешеві на вигляд, то не підходять за стилем до виробу.
Окрім того, штани мають добре прилягати до тіла та не рухатися при ходьбі. Якщо вони перекручуються, то це вказує на поганий пошив і спотворює форму ноги.
Мало хто знає, що тоненький, безформний трикотаж, який не тримає форму горловини, виглядає поношеним.
А от меланжевий трикотаж виглядає менш презентабельно, ніж однотонний варіант. Тому варто від такого одягу відмовитись.
Багато фурнітури на сумках можна зустріти у мас-маркеті. Вони виглядають не стильно та тільки зіпсують ваш вигляд. Тому чим лаконічніше, тим дорожче виглядає сумка.
На сумочці має бути мінімум фурнітури (instagram.com/shatkovska.stylist)
Звернуть увагу, що рядок, який затягнувся на шві створює враження, що річ перекосило. А саме нечітке з'єднання принта на бічних швах псує зовнішній вигляд навіть нової речі.
Який одяг виглядає дешево (instagram.com/shatkovska.stylist)
Раніше ми повідомляли, які речі не можна позичати навіть близьким людям.
Також ми писали, як виглядати дорого при мінімальних витратах.
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...
Якщо ви хоча б раз готували бульйон з м'ясом, ви помічали, що на поверхні води з'являється пінка. Одні її знімають, інші залишають як є. Тож давайте розбиратися, чи потрібно прибирати пінку з м'яса під час варіння, передають Патріоти України з посиланн...