Не витрачайте зайві гроші на хімікати: ТОП-3 чудо-способи, як прочистити засмічену раковину

Щоб прочистити раковину, завжди розумніше використовувати саморобний засіб для чищення, який є більш екологічним і економічним. Інші розчини на основі хімікатів залишаються потенційно токсичними та не завжди рекомендуються, передають Патріоти України.

Тим більше, що натуральні продукти, які найчастіше завжди є в наших будинках, мають не менш ефективну дію, пише santeplus. А на додаток, вони ще й нешкідливі та безпечні.

Як прочистити засмічення в раковині

  • Сода та оцет

Вам знадобиться: кипляча вода, ½ склянки харчової соди, чашка, відро, пробка для раковини та ½ склянки оцту. Перше, що потрібно зробити, — це злити якнайбільше води з раковини, щоб вона була максимально порожньою. Потім вилийте в каналізацію каструлю з окропом, знявши пробку раковини, а потім налийте в неї ½ склянки соди. Дайте засобу постояти кілька хвилин, поки харчова сода подіє на засмічення, потім налийте в трубу склянки оцту, закрийте пробкою раковину і дайте подіяти оцту.

  • Засіб для миття посуду та гаряча вода

Нагрійте в каструлі 2 літри води, потім додайте дві столові ложки рідкого мила і вилийте отриманий розчин каналізацію.

  • Сіль та гаряча вода

Вилийте пів склянки солі в каналізацію, що засмітилася, а потім залийте 2 літрами окропу. Потім промийте гарячою водою під крана.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...