Не визнаєте помилок чи дуже самозакохані? Дізнайтеся свою негативну якість - швидкий тест по картинці

Часто ми не помічаємо свої негативні якості, адже людському мозку не властиво розцінювати свою поведінку як неправильну. Однак, якщо ви будете знати свої негативні сторони, це допоможе вам удосконалюватися надалі, передають Патріоти України.

Пройдіть простий тест, який вкаже на ваші недоліки. Подивіться на картинку і оберіть, не роздумуючи, лабіринт, який вам найбільше сподобався.

  1. Ви постійно все заперечуєте, навіть очевидні власні помилки. Якщо ви зіткнулися з проблемою, то намагаєтеся усіма силами її ігнорувати, сподіваючись, що неприємності зникнуть чарівним чином.
  2. Ви уникаєте прийняття важливих рішень, але робите це не спеціально. Вся справа у вашому минулому, колись ви отримали відчутний удар по власній впевненості.
  3. Ви самозакохана людина. Всі справи і розмови ви переводите на себе і ставите власну персону понад усе. Також ви не вмієте конструктивно вислуховувати оточуючих, також не можете нормально сприймати критику.
  4. Ви абсолютно не вмієте ризикувати і боїтеся вийти з власної зони комфорту. В глибині душі ви хочете, щоб у вашому житті відбулися зміни, але ви не готові прийняти будь-які зміни

А ви це знали? Скільки років можна зберігати консервацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:28

Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...

Просто оберіть картинку! Яким словом вас можна описати - тест на визначення особистості

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:12

У світі немає двох ідентичних особистостей, кожна людина неповторна і унікальна. Однак часто деякі риси характеру йдуть в парі. Тому уподобання людини можуть розповісти про її характер, передають Патріоти України. Цей простий тест визначить, яким слово...