Суддя «Майстер-Шеф» Ектор Хіменес-Браво запропонував рецепт, як приготувати ідеальне картопляне пюре. Якщо не позбуватися картопляної шкірки, а пустити її в діло, і не пошкодувати вершкового масла, то картопля буде не гарніром, а делікатесом. «Це пюре не залишить байдужим нікого», — обіцяє шеф-кухар, передають Патріоти України.
Ідеальне картопляне пюре
На 0,5 кг картоплі (зі шкіркою) знадобляться:Картоплю очистити, відварити. Поки вариться, шкірку картоплі залити молоком і вершками, нагріти.
- 50 г молока;
- 50 г вершків;
- 100 г вершкового масла.
Відварену картоплю перетерти через сито, додати в пюре молочно-вершкову масу. Поступово по шматочку додати масло. Пюре повинно бути досить жирним, щоб відставати від стінок посуду.
Картопляну шкірку підсушити в мікрохвильовій печі, прикрасити блюдо отриманими чіпсами.
Розмороження холодильника – це важливий процес, який впливає на ефективність роботи приладу та збереження продуктів. Багато хто нехтує правильним доглядом, що призводить до передчасного зносу техніки. Редакція FoodOboz розповість про основні помилки пр...
Щоб не відчувати сильну втому та занепад сил у тілі після обіду, допоможуть корисні перекуси. Експерт назвала продукти, які варто їсти о 13:00 для кращого самопочуття, передають Патріоти України з посиланням на сайт The Mirror. Важливо їсти збалансова...