Не злипнуться і не лопнуть - головний секрет приготування соковитих пельменів

Пельмені - один з лідируючих напівфабрикатів в Україні. Смачне і швидке в приготуванні блюдо не займає багато часу і не доставляє клопоту, проте важливо знати як правильно і скільки варити пельмені в домашніх умовах, передають Патріоти України.

Коли потрібно закидати пельмені в воду - правила приготування

Багато господинь сперечаються про правила приготування пельменів і про те, коли потрібно закидати пельмені в воду. Хтось стверджує, що необхідно варити блюдо в холодній воді, інші, що в киплячій. Однак, найпоширенішим способом, все ж, є опускання пельменів в уже киплячу воду.

Наповніть каструлю водою і доведіть її до кипіння, після чого додайте в ємність з водою сіль, спеції і трохи олії. Відразу після додавання всіх інгредієнтів – опускайте пельмені в воду і акуратно помішуйте, щоб не злиплися.

Скільки варити заморожені пельмені - запам'ятати просто

Багато хто думає, що в приготуванні домашніх і заморожених пельменів є відмінності, проте це не так. Для того щоб правильно зварити домашні пельмені і заморожені – необхідно однакову кількість часу.

Після того, як закипіла вода і ви додали в неї пельмені – чекайте, поки знову закипить, помішуючи продукт. Закипіла - зменшіть вогонь і засікайте 5-7 хвилин, потім акуратно діставайте шумовкою і викладайте на тарілку.

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...