Не злипнуться і не лопнуть - головний секрет приготування соковитих пельменів

Пельмені - один з лідируючих напівфабрикатів в Україні. Смачне і швидке в приготуванні блюдо не займає багато часу і не доставляє клопоту, проте важливо знати як правильно і скільки варити пельмені в домашніх умовах, передають Патріоти України.

Коли потрібно закидати пельмені в воду - правила приготування

Багато господинь сперечаються про правила приготування пельменів і про те, коли потрібно закидати пельмені в воду. Хтось стверджує, що необхідно варити блюдо в холодній воді, інші, що в киплячій. Однак, найпоширенішим способом, все ж, є опускання пельменів в уже киплячу воду.

Наповніть каструлю водою і доведіть її до кипіння, після чого додайте в ємність з водою сіль, спеції і трохи олії. Відразу після додавання всіх інгредієнтів – опускайте пельмені в воду і акуратно помішуйте, щоб не злиплися.

Скільки варити заморожені пельмені - запам'ятати просто

Багато хто думає, що в приготуванні домашніх і заморожених пельменів є відмінності, проте це не так. Для того щоб правильно зварити домашні пельмені і заморожені – необхідно однакову кількість часу.

Після того, як закипіла вода і ви додали в неї пельмені – чекайте, поки знову закипить, помішуючи продукт. Закипіла - зменшіть вогонь і засікайте 5-7 хвилин, потім акуратно діставайте шумовкою і викладайте на тарілку.

Наскільки добре Ви знаєте ПДР? Автошкола запропонувала завдання, правильне рішення знайшла лише третина водіїв

субота, 27 квітень 2024, 5:40

Задача на тему початок руху та зміна його напрямку. За якою траєкторією дозволяється розвернутися водієві зеленого автомобіля в зображеній на малюнку ситуації? . Завдання запропонував канал "Школа авто". Перед зеленим автомобілем два перехрещення прої...

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...