Пельмені - один з лідируючих напівфабрикатів в Україні. Смачне і швидке в приготуванні блюдо не займає багато часу і не доставляє клопоту, проте важливо знати як правильно і скільки варити пельмені в домашніх умовах, передають Патріоти України.
Багато господинь сперечаються про правила приготування пельменів і про те, коли потрібно закидати пельмені в воду. Хтось стверджує, що необхідно варити блюдо в холодній воді, інші, що в киплячій. Однак, найпоширенішим способом, все ж, є опускання пельменів в уже киплячу воду.
Наповніть каструлю водою і доведіть її до кипіння, після чого додайте в ємність з водою сіль, спеції і трохи олії. Відразу після додавання всіх інгредієнтів – опускайте пельмені в воду і акуратно помішуйте, щоб не злиплися.
Багато хто думає, що в приготуванні домашніх і заморожених пельменів є відмінності, проте це не так. Для того щоб правильно зварити домашні пельмені і заморожені – необхідно однакову кількість часу.
Після того, як закипіла вода і ви додали в неї пельмені – чекайте, поки знову закипить, помішуючи продукт. Закипіла - зменшіть вогонь і засікайте 5-7 хвилин, потім акуратно діставайте шумовкою і викладайте на тарілку.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...