Небезпечне сусідство: Чому телефон ні в якому разі не можна класти на ноутбук

Багато хто з нас години, а то й цілі дні, проводять біля ноутбука. При цьому поряд з ним постійно знаходиться наш смартфон. Фахівці попереджають, що таке сусідство може завдати шкоди обом гаджетам. На думку експертів, під час роботи за ноутбуком на нього категорично заборонено класти смартфон, передають Патріоти України.

Причина полягає в тому, що обидва пристрої виробляють чимало тепла. Щоб вони не вийшли з ладу, їм потрібно давати охолонути. Якщо ж телефон буде на поверхні ноутбука, то цього зробити не вийде.

Навіть у момент, коли ви не користуєтесь телефоном, він може нагріватися, тому що в ньому запущені фонові програми, що змушує гаджет постійно "думати".

Якщо телефон і ноутбук перегріються, то будуть ризики того, що вам доведеться витратитися на новий гаджет або ж здати свій ремонт. У будь-якому випадку, це витратна справа, а уникнути зайвої витрати грошей можна, якщо позбутися цієї шкідливої звички.

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, що приносить вам справжнє щастя

середа, 24 квітень 2024, 16:15

Цінності - це ті принципи, ті найважливіші ідеали, які дають сенс нашому життю і допомагають нам вистояти у важкі часи, передають Патріоти України. Психологічний тест допоможе вам зрозуміти, що ви цінуєте в житті, і що приносить вам відчуття щастя і з...

Що заважає вашому щастю? Цей тест у картинці визначить життєву перешкоду

середа, 24 квітень 2024, 15:14

Ми протягом усього життя стикаємося з різними проблемами, і постійно чогось нам не вистачає. Психологічний тест у картинці визначить, що заважає вашому щастю, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і виберіть тварину, яка вам найбільше спо...