Небезпечний сигнал? ТОП-7 простих причин, які провокують набряки

Відома українська фітнес-тренерка Аніта Луценко розповіла про причини набряків, про які ви могли не здогадуватися. Експертка також назвала випадки, у яких треба звернутися до лікаря, передають Патріоти України.

Саме фахівець допоможе подолати таку проблему, лікуючи безпосередньо нирки, а не зловживаючи пігулками. "Тобто якщо ви розумієте, що у вас аномальні набряки, то до лікаря", – написала Луценко на своїй Instagram-сторінці. Чому ж виникають набряки?

Кріпатура

Так називають "запалення" м'язів, що стає причиною набряку. У результаті такий стан може триматися декілька днів. "Може бути вага плюс збільшений об’єм", – написала інфлюенсерка. У цьому випадку слід просто почекати.

Сіль

Через продукти з великим вмістом солі, наприклад солоні огірки, оселедець, фастфуд, можуть виникати набряки. Луценко пояснює, що тут теж варто перечекати.

Менструація

"Місячні, набряк в цей період – це теж нормально. Зачекати", – йдеться в дописі.

Малорухливий спосіб життя

Вирішенням цієї проблеми стане фізична активність. Зокрема, намагайтеся проходити 7-10 тисяч кроків на день, вставати та робити розминку. Також спробуйте додати 10-хвилинну руханку щоранку.

Варико

"Варикоз – важкі ноги. Ідемо до лікаря флеболога і вирішуємо проблему", – рекомендує експертка.

Забагато або ж замало водиУ такому випадку слід скоригувати кількість води, яку ви випиваєте кожного дня. "Орієнтир на сечу. Має бути ні прозорою, ні темно-жовтою. Вирішення цих питань шляхом сечогінних не є раціональним", – наголосила Луценко.

Безвуглеводні дієти

Коли після такої дієти ви з'їсте вуглеводи, це може призвести до відчуття "залитості".

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...