Небезпека поряд: Чому слід враховувати термін служби газового балона

Через постійні ракетні удари по критичній інфраструктурі українці шукають заміну електриці, що постійно пропадає. Багато хто зараз хоче придбати газові балони, не усвідомлюючи їх небезпеку. Докладніше про це розповів експерт "Консалтингової групи А-95" Артем Куюн, передають Патріоти України.

Він наголосив, що при постійному технічному обслуговуванні термін служби сталевого балона становить 35–40 років. Якщо сервісу більше п'яти років, то балон перетворюється на зону підвищеного ризику.

На жаль, на українському ринку мало компаній, що займаються доставкою чи продажем балонів на заправках. Тому більшість наповнює старі газові балони на звичайних заправках, залишаючи їх без техобслуговування. Така недбалість часто тягне за собою трагедію.

Багато газових балонів, які зараз хочуть використати, не нові. Придбавши такий найкраще звернутися до спеціалізованої фірми для його діагностики. Якщо з якоїсь причини зробити це неможливо, то відразу після першої заправки всі іржаві ділянки балона і зону навколо вентиля необхідно обробити мильним розчином.

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...