Смачна страва з
картоплі. З начинкою можна експериментувати, смачно виходить з
обсмаженим фаршем, можна наприклад з ковбасою та сиром, передають Патріоти України. По суті це один
великий драник з начинкою. Сьогодні пропонуємо 2 смачні начинки.
Варіант 1
Інгредієнти:
Картопля — 500 г.
Яйця — 3 шт.
Часник — 3-4 зуб.
Сіль — 1/2 ч.л.
Суміш перців — за смаком
Адигейська сіль — за смаком
Зелена цибуля — за смаком
Кріп — за смаком
Для начинки:
Печериці — 250 г.
Цибулина — 1 шт.
Сіль — за смаком
Чорний перець — за смаком
Сир — 80 г.
Приготування:
Перша
начинка у нас грибна. Печериці 250 грамів нарізаємо кубиками, цибулю
дрібно ріжемо. На сковороді обсмажуємо цибулю до прозорості, кладемо
гриби і смажимо до випаровування рідини.
Тепер додаємо сіль і
спеції додаємо чорний перець. Перемішуємо і знімаємо з вогню. Сир 80
грамів натремо на тертці. Картоплю очистимо, натремо на грубій тертці,
сік віджимати не потрібно.
У миску кладемо картоплю, пропустимо
через прес 3-4 зубчики часнику, додаємо половину ч. л. солі і спеції.
Сушену зелень цибулі і кропу.
Перемішуємо і розбиваємо 3 яйця,
перемішуємо. На сковороду діаметром 26 см наливаємо рослинну олію,
розігріваємо, кладемо половину картоплі розподіляємо, тепер кладемо
гриби, і сир, зверху заливаємо другу половину картоплі і розподіляємо.
Закриваємо
кришку і смажимо обов'язково на середньому вогні, щоб всі складові
встигли приготуватися. За допомогою тарілки перевертаємо пиріг і смажимо
другу сторону до золотистого кольору.
Варіант 2
Інгредієнти:
Картопля — 500 г.
Яйця — 3 шт.
Цибулина — 1 шт.
Сіль -1/2 ч. л.
Суміш перців — за смаком
Зелена цибуля — за смаком
Кріп — за смаком
Для начинки:
Відварне м'ясо — 200 г.
Цибулина — 1 шт.
Чорний перець — за смаком
Сир — 80 г.
Приготування:
Нарізаємо
відварне м'ясо курки, ріжемо цибулину. Обсмажимо спочатку цибулю,
додаємо м'ясо і тепер обсмажимо все разом, додаємо чорний перець і сіль
за смаком.
500 грамів очищеної картоплі натремо на грубій
тертці й натремо 1 цибулину. Кладемо картоплю з цибулею в миску, додаємо
сіль, спеції і зелень.
Розбиваємо 3 яйця і перемішуємо. На
сковороду наливаємо половину картопляного тіста, кладемо начинку,
заливаємо другою половиною картоплі і смажимо на середньому вогні до
готовності під кришкою, перевертаємо за допомогою тарілки.
Розрізаємо
на порційні шматочки і подаємо з пилу з жару до столу. Зверху хрустка
апетитна скоринка, усередині начинка, смачно і ситно
Продажі навушників із шумопоглинанням різко зросли за останні роки, пропонуючи «перевагу» у вигляді блокування всіх небажаних звуків навколо вас, передають Патріоти України. Але минулого тижня експерти попередили, що надмірне використання цих популярни...
Повільне споживання їжі може стати важливим кроком на шляху до зниження ваги. Така звичка допомагає контролювати кількість споживаних калорій, що дозволяє ефективніше скинути до 10 кілограмів. РБК-Україна (проект Styler) також повідомляє про продукти, ...