Смачна страва з
картоплі. З начинкою можна експериментувати, смачно виходить з
обсмаженим фаршем, можна наприклад з ковбасою та сиром. По суті це один
великий драник з начинкою. Сьогодні пропонуємо 2 смачні начинки. І так
приступаємо, передають Патріоти України.
Варіант 1
Інгредієнти:
Картопля — 500 г.
Яйця — 3 шт.
Часник — 3-4 зуб.
Сіль — 1/2 ч.л.
Суміш перців — за смаком
Адигейська сіль — за смаком
Зелена цибуля — за смаком
Кріп — за смаком
Для начинки:
Печериці — 250 г.
Цибулина — 1 шт.
Сіль — за смаком
Чорний перець — за смаком
Сир — 80 г.
Приготування:
Перша
начинка у нас грибна. Печериці 250 грамів нарізаємо кубиками, цибулю
дрібно ріжемо. На сковороді обсмажуємо цибулю до прозорості, кладемо
гриби і смажимо до випаровування рідини.
Тепер додаємо сіль і
спеції додаємо чорний перець. Перемішуємо і знімаємо з вогню. Сир 80
грамів натремо на тертці. Картоплю очистимо, натремо на грубій тертці,
сік віджимати не потрібно.
У миску кладемо картоплю, пропустимо
через прес 3-4 зубчики часнику, додаємо половину ч. л. солі і спеції.
Сушену зелень цибулі і кропу.
Перемішуємо і розбиваємо 3 яйця,
перемішуємо. На сковороду діаметром 26 см наливаємо рослинну олію,
розігріваємо, кладемо половину картоплі розподіляємо, тепер кладемо
гриби, і сир, зверху заливаємо другу половину картоплі і розподіляємо.
Закриваємо
кришку і смажимо обов'язково на середньому вогні, щоб всі складові
встигли приготуватися. За допомогою тарілки перевертаємо пиріг і смажимо
другу сторону до золотистого кольору.
Варіант 2
Інгредієнти:
Картопля — 500 г.
Яйця — 3 шт.
Цибулина — 1 шт.
Сіль -1/2 ч. л.
Суміш перців — за смаком
Зелена цибуля — за смаком
Кріп — за смаком
Для начинки:
Відварне м'ясо — 200 г.
Цибулина — 1 шт.
Чорний перець — за смаком
Сир — 80 г.
Приготування:
Нарізаємо
відварне м'ясо курки, ріжемо цибулину. Обсмажимо спочатку цибулю,
додаємо м'ясо і тепер обсмажимо все разом, додаємо чорний перець і сіль
за смаком.
500 грамів очищеної картоплі натремо на грубій
тертці й натремо 1 цибулину. Кладемо картоплю з цибулею в миску, додаємо
сіль, спеції і зелень.
Розбиваємо 3 яйця і перемішуємо. На
сковороду наливаємо половину картопляного тіста, кладемо начинку,
заливаємо другою половиною картоплі і смажимо на середньому вогні до
готовності під кришкою, перевертаємо за допомогою тарілки.
Розрізаємо
на порційні шматочки і подаємо з пилу з жару до столу. Зверху хрустка
апетитна скоринка, усередині начинка, смачно і ситно
Жоден ранок не обходиться без запашного напою, який бадьорить і заряджає енергією на весь день, передають Патріоти України. Розповідаємо, чи можна підігріти каву в мікрохвильовці, як це вплине це на якість і смак напою. Так, напій можна підігрівати у м...
Не всі каструлі підходять для приготування їжі. Обираючи ємність, важливо враховувати матеріал, з якого він виготовлений. Це стосується зокрема алюмінієвого посуду, який все ще часто використовується на кухнях завдяки своїй довговічності та зручності. ...