Недорого і дуже смачно! Ось так потрібно готувати рибу: Запечена скумбрія в духовці з овочами за 20 хвилин

Божественно смачна запечена скумбрія в духовці з овочами всього за 20 хвилин. Швидко, смачно, корисно і недорого, передають Патріоти України.

Ця риба володіє великою кількістю Омега-3, фосфором і фтором, а також потужними антиоксидантними і антиканцерогенними властивостями. А вартість продукту не перевищує курки. Тому ділимося найсмачнішим рецептом, який сподобається всім.

Завдяки поєднанню правильних продуктів, ви не відчуєте неприємний запах і присмак, який міг би бути від цієї риби. Обов'язково спробуйте!

Інгредієнти:

  • Скумбрія — 1 шт.
  • Сіль, білий перець — 1 щіпка
  • Морква — 1 шт.
  • Перець болгарський — 1/2 шт.
  • Помідор — 1 шт.
  • Рослинна олія — 50 мл
  • Соєвий соус (або теріякі) — 4 ч. л
  • Сир — на свій смак

Приготування:

  1. Підготувати всі овочі і рибу.
  2. Скумбрію очистити, не пошкоджуючи живіт, а хребет вирізати так, щоб ми могли розкрити рибку і нафарширувати овочами.
  3. Ретельно промити під холодною проточною водою.
  4. Нарізати овочі і обсмажити протягом 4-х хвилин.
  5. В кінці додати соус і зняти з вогню.
  6. Овочі помістити в середину скумбрії.
  7. Запекти в духовці 10 хвилин, посипати тертим сиром і готувати ще 10 хвилин. Подавати до столу.

Корисний і швидкий обід або вечеря готова!

Смачного!

Джерело: Ukr.Media

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...