Недорого і дуже смачно! Соковиті оладки з баклажанів, які сподобаються і вегетаріанцям, і м'ясоїдам

Баклажан - один з найпопулярніших овочів, а серед рецептів популярні смажені баклажани і запечені баклажани, а так хочеться чогось новенького, передають Патріоти України.

Давайте спробуємо приготувати оладки з баклажанів. Швидкий смачний рецепт, який вам стане в нагоді, щоб урізноманітнити свій раціон.

Інгредієнти:

  • Баклажани — 2 шт. (500 г).
  • Картопля — 2 шт. (великих — 500 г).
  • Яйця — 2 шт.
  • Цибуля — 1 шт.
  • Розпушувач для тіста — 1 ч. л.
  • Борошно — 1 скл. (200мл).
  • Рослинна олія — 80 мл.
  • Сіль, чорний мелений перець — за смаком.

Приготування:

  • Натираємо на тертці картоплю.
  • Подрібнюємо в подрібнювачі або блендером баклажани і цибулю.
  • Змішуємо картоплю і баклажани, солимо, перчимо, додаємо яйця, розпушувач і борошно, замішуємо тісто.
  • Обсмажуємо оладки в розпеченій рослинній олії з обох сторін до золотистої скоринки.

Відео-рецепт:

Народні прикмети на 21 квітня. Чому українці спрадавна на Проклов день неодмінно прибрали у своїй домівці

понеділок, 21 квітень 2025, 7:05

21 квітня за новим стилем (4 травня за старим) вшановують пам'ять священномученика Януарія, мучеників Прокла, Феодора і Фавста, а також патріарха Максиміана Константинопольського. За старим юліанським календарем сьогодні вшановують апостола від сімдеся...

Варто знати! Скільки можна зберігати великодні крашанки, щоб не отруїтися

понеділок, 21 квітень 2025, 6:44

Крашанки або писанки є одним з головних атрибутів Великодня. Зазвичай, це зварені яйця, які розмальовані різними візерунками. Такі яйця за кімнатної температури рекомендують зберігати недовго., передають Патріоти України з посиланням на ТСН. У холодиль...