Негативні наслідки не змусять себе чекати! Що буде, якщо спати поруч з телефоном

У кінці дня перед сном майже кожен ставить свій улюблений гаджет на зарядку. Найзручніше, якщо він лежить в досяжності, оскільки вже вранці треба відключати будильник. Ось тільки не всі замислюються, чи шкідливо спати поруч з телефоном, передають Патріоти України.

Чи можна спати поруч з телефоном на зарядці - наслідки такого рішення

Давайте спочатку розберемося, чому не можна спати з телефоном на зарядці на думку численних супротивників. Хоча поки немає однозначних доказів, деякі дослідження пов'язують тривале випромінювання від телефону під час зарядки з ризиком раку, безпліддя, серцевих проблем та інших захворювань.

Також є й інші причини, чому не можна спати поруч з телефоном. Слід враховувати, що електромагнітні випромінювання, які випускає телефон, можуть впливати на наше здоров'я і сон. Тому, рекомендується тримати телефон на достатній відстані від голови, наприклад, на нічному столику або подалі від ліжка.

Одна з небагатьох конкретних і доведених причин в питанні того, чи небезпечно спати поруч з телефоном, полягає в ризику виникнення пожеж. Також зафіксовані випадки, коли через той чи інший заводський брак гаджет міг вибухнути на зарядці - навряд чи це надійне сусідство поруч з вашою головою. Крім того, до підвищеного ризику загоряння або перегріву, може привести використання неоригінальних або пошкоджених зарядних пристроїв.

Перевірте себе! Цей тест розкриє, наскільки вдало ви перемагаєте труднощі і відновлюєтеся після стресу

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:10

Стійкість — це фундаментальна якість, яка дозволяє нам рішуче протистояти життєвим викликам і негараздам. А ви справді витривалі, передають Патріоти України . Цей тест допоможе виявити рівень вашої стійкості за допомогою простої, але ефективної технік...

Чи стане Ethereum основою для децентралізованих фінансів у майбутньому?

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 18:32

Ethereum — це не лише одна з найпопулярніших криптовалют, але й затребувана блокчейн-платформа. Завдяки криптовалютній біржі Binance можна дізнатися будь-який курс, і курс ефіра — не виключення. Binance надасть вам усі можливості для безпечного трейдин...