Неймовірна гречка на новий лад - так смачно ви її ще не готували!

У такому вигляді гречку їдять всі і ще добавку просять, передають Патріоти України.

Складові:

  • 150 грам гречаної крупи
  • 50 грам вершкового масла
  • 80 грам твердого сиру
  • 1 морква
  • 1 цибулина
  • 1 помідор
  • 3 яйця
  • 250 мілілітрів води
  • сіль, перець за смаком

Приготування:

Відварюємо гречку в злегка підсоленій воді до готовності.

Cир натираємо на тертці.

Варені яйця нарізаємо дрібними шматочками.

Цибулю нарізаємо кубиками, моркву натираємо на тертці.

Обсмажуємо цибулю з морквою до золотистого кольору, потім додаємо нарізаний невеликими шматочками помідор і тушкуємо ще пару хвилин.

На дно форми, змащеної маслом, викладаємо половину підготовленої каші, потім присипаємо сиром, потім викладаємо половину обсмажених овочів і посипаємо яйцями.

Потім викладаємо гречку, що залишилася, знову тушковані овочі, і присипаємо все тертим сиром.

Запікаємо при 200 С протягом 10 – 15 хвилин.

Смачного!

Народні прикмети на 22 червня: Про що пихатий Гітлер і не здогадувався. - Що українці спрадавна уникали робити цього дня, принаймні до обіду

субота, 21 червень 2025, 18:46

Українці з дідів-прадідів не починали б воєнних дій та багато іншого у найдовший день року, через виверені століттями народні прикмети. 22 червня за новим календарним стилем (5 липня - за старим) - день пам'яті священномученика Євсевія, єпископа Самоса...

Є секрети! Як вибрати солодкий кавун у магазині

субота, 21 червень 2025, 18:35

Хоча кавуни можуть здаватися дуже схожими, вони ледь помітно відрізняються за зовнішнім виглядом, і саме ці деталі можуть розповісти вам найбільше. Солодкий кавун зазвичай має темно-зелену шкірку з чітко позначеними смужками. Якщо вона матова, а не бли...