У такому вигляді гречку їдять всі і ще добавку просять, передають Патріоти України.
Відварюємо гречку в злегка підсоленій воді до готовності.
Cир натираємо на тертці.
Варені яйця нарізаємо дрібними шматочками.
Цибулю нарізаємо кубиками, моркву натираємо на тертці.
Обсмажуємо цибулю з морквою до золотистого кольору, потім додаємо нарізаний невеликими шматочками помідор і тушкуємо ще пару хвилин.
На дно форми, змащеної маслом, викладаємо половину підготовленої каші, потім присипаємо сиром, потім викладаємо половину обсмажених овочів і посипаємо яйцями.
Потім викладаємо гречку, що залишилася, знову тушковані овочі, і присипаємо все тертим сиром.
Запікаємо при 200 С протягом 10 – 15 хвилин.
Смачного!
Для багатьох ранкова чашка кави - незмінний ритуал, який заряджає енергією на цілий день. Але що станеться з вашим тілом, якщо відмовитись від улюбленого напою? Експерти з харчування розповідають про найважливіші зміни, які можуть вас здивувати, переда...
Споживання певних продуктів сприяє прискореному старінню організму - і це зачіпає не лише зовнішній вигляд, але й здоров’я в цілому. Ось чому варто замінити їх на більш корисні альтернативи, передають Патріоти України.