У такому вигляді гречку їдять всі і ще добавку просять, передають Патріоти України.
Відварюємо гречку в злегка підсоленій воді до готовності.
Cир натираємо на тертці.
Варені яйця нарізаємо дрібними шматочками.
Цибулю нарізаємо кубиками, моркву натираємо на тертці.
Обсмажуємо цибулю з морквою до золотистого кольору, потім додаємо нарізаний невеликими шматочками помідор і тушкуємо ще пару хвилин.
На дно форми, змащеної маслом, викладаємо половину підготовленої каші, потім присипаємо сиром, потім викладаємо половину обсмажених овочів і посипаємо яйцями.
Потім викладаємо гречку, що залишилася, знову тушковані овочі, і присипаємо все тертим сиром.
Запікаємо при 200 С протягом 10 – 15 хвилин.
Смачного!
Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...
Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...