У такому вигляді гречку їдять всі і ще добавку просять, передають Патріоти України.
Відварюємо гречку в злегка підсоленій воді до готовності.
Cир натираємо на тертці.
Варені яйця нарізаємо дрібними шматочками.
Цибулю нарізаємо кубиками, моркву натираємо на тертці.
Обсмажуємо цибулю з морквою до золотистого кольору, потім додаємо нарізаний невеликими шматочками помідор і тушкуємо ще пару хвилин.
На дно форми, змащеної маслом, викладаємо половину підготовленої каші, потім присипаємо сиром, потім викладаємо половину обсмажених овочів і посипаємо яйцями.
Потім викладаємо гречку, що залишилася, знову тушковані овочі, і присипаємо все тертим сиром.
Запікаємо при 200 С протягом 10 – 15 хвилин.
Смачного!
Пригадайте якусь пісню, яку ви полюбили ще у дитинстві і досі слухаєте її з великим задоволенням. Психологи кажуть, що почута в ранньому віці музика залишає у нашій пам’яті непозбувний слід. Втім, із наближенням старості наші музичні смаки зазнають неа...
Мова може видати набагато більше, ніж ми думаємо. Психологи наголошують: навіть кілька невдалих фраз у розмові здатні створити враження невпевненої людини, яка сумнівається у власних словах та рішеннях, передають Патріоти України. Експерти виділяють кі...