Неймовірна користь огірків, про яку ви не знали: Кому потрібно терміново включити в раціон

Свіжі огірки - багаті всіма корисними мінералами, які необхідні для кожного з нас. Багато хто вважає огірки занадто водянистими та помилково виключають його зі свого раціону, передають Патріоти України.

Користь огірків неймовірна. В овочі міститься магній, калій та фосфор. Також огірки активно застосовують в косметології.

Скільки можна їсти огірків в день

Як кажуть багато експертів та підкреслюють медики, огірки можна вживати в своєму раціоні кожен день. Для хорошого травлення можна з'їдати до 3 свіжих огірків.

Експерти з правильного харчування відзначають, що огірки можуть замінити навіть одне 20-хвилинне тренування.

Які огірки не можна їсти

За словами фахівцем, огірки протипоказані людям із захворюванням шлунка та проблемами шлунково-кишкового тракту. Малосольні огірки не можна вживати в їжу гіпертонікам. Солоні огірки не можна їсти людям з підвищеною кислотністю.

Кому не можна їсти огірки кожен день:

  • при виразці
  • при гастриті.

Користь огірків для жінок

Мало хто знає, але огірки несуть неймовірну користь для жінок. Вони допомагають уповільнити старіння та добре впливають на еластичність шкіри. Тому багато світових косметологічних брендів почали застосовувати огірковий сік в своїй продукції.

Огірки добре відновлюють обмін речовин у жінок.

Чим небезпечні огірки

Огірки несуть небезпеку тільки тим, у кого існує проблеми, про які ми писали вище. Також свіжі огірки можуть принести шкоду, якщо їх їсти на ніч. Ви можете відчути здуття живота на ранок та опухлість.

А цьому матеріалі розповімо вам рецепт дивовижної закуски з огірків і меду, яка підкорить ваших близьких.

Цей тест розкриє правду! Хто ви - лідер думок чи турботлива особистість

субота, 27 квітень 2024, 6:13

Ця нова оптична ілюзія розкаже усе про вашу особистість. Загадкову ілюзію виклав фотограф Чарльз Меріот. Особливість її полягає в тому, що кожен бачить щось інше, передають Патріоти України. Те, на що ви звернете увагу найшвидше, коли подивитесь на зо...

Наскільки добре Ви знаєте ПДР? Автошкола запропонувала завдання, правильне рішення знайшла лише третина водіїв

субота, 27 квітень 2024, 5:40

Задача на тему початок руху та зміна його напрямку. За якою траєкторією дозволяється розвернутися водієві зеленого автомобіля в зображеній на малюнку ситуації? . Завдання запропонував канал "Школа авто". Перед зеленим автомобілем два перехрещення прої...