Неймовірна смакота! Ароматний і соковитий курячий рулет - найкраща альтернатива магазинним ковбасам

Куряче філе - універсальний продукт, який можна приготувати на будь-який смак. Якщо варена грудка вже набридла, пора б приготувати щось більш цікаве. Те, що будуть їсти із задоволенням і чоловік, і діти, передають Патріоти України.

Сьогодні ми розповімо як запекти курячий рулет в духовці. Це найкраща альтернатива магазинним ковбасам, як мінімум, тому що ти знаєш, з чого готуєш рулет.

Курячі рулети готують по-різному. Хтось робить відбивні і начиняє їх грибами, сиром, зеленню, а хтось просто любить запечене соковите м'ясце. Ми приготуємо простий курячий рулет без начинки. Повір, від цього він гіршим не стане. Соковитий рулет з ароматними спеціями прекрасний як в гарячому вигляді, так і в якості холодної закуски.

Інгредієнти:

  • 1,5 кг курячого м'яса
  • 150 мл курячого бульйону
  • 1,5 ч. л. солі
  • 0,5 ч. л. паприки
  • 0,5 ч. л. чорного перцю
  • 1 ч. л. сушеного часнику
  • 0,5 ч.л. каррі
  • 0, 5 ч. л. коріандру

Приготування:

  1. Вигідніше для рулету купувати цілу курку і обробляти її вдома Тим більше, що знадобиться куряча шкірка для рулету. Так що відділи обережно шкірку і відклади в сторону, відділи м'ясо від кісток.
  2. Курячі кістки відправ в каструлю, залий водою і звари курячий бульйон. Він готується 30-45 хвилин. Туди можна додати лавровий лист і перець горошком для аромату.
  3. Наріж куряче м'ясо маленькими шматочками товщиною 0,5-1 см. Нарізане м'ясо злегка відбий плоскою стороною ножа.
  4. Коли курячий рубаний фарш готовий, переклади його в глибоку ємність. Посоли і додай спеції до м'яса: коріандр, паприку, сушений часник, каррі.
  5. Додай до м'ясного фаршу 150 мл курячого бульйону з кісток. Перемішай м'ясо ложкою, потім вимішуй його руками протягом 5 хвилин, щоб фарш ввібрав всю рідину.
  6. Накрий готовий фарш харчовою плівкою і відправ його в холодильник на 2-3 години. Найкраще готувати рулет з вечора, тоді можна залишити фарш на всю ніч маринуватися в спеціях.
  7. Рукав для випікання відріж довжиною 1 м. Розріж його з одного боку і розклади уздовж. З краю виклади рівним прямокутником курячі шкурки. На них виклади курячий фарш зі спеціями.
  8. Обережно загорни за допомогою плівки ковбаску. Щільно загортай курячий рулет в рукав для випікання. По краях і по периметру зав'яжи ковбаску міцною ниткою.
  9. Виклади курячий рулет на деко і випікай в духовці при 180 градусах 1,5 години. Можна відварити в каструлі протягом 1 години після закипання води.
Джерело: Ukr.Media

Бережіться! Про які хвороби вони можуть свідчити погані сни

неділя, 23 лютий 2025, 5:40

Кошмари, які іноді здаються випадковими, можуть бути сигналами нашого організму про приховані проблеми зі здоров’ям. Вони здатні попереджати про початок серйозних захворювань ще до появи очевидних симптомів. Експерти радять звертати увагу на характер с...

Врожаю не буде! Названо сорти картоплі, які не рекомендують садити українцям

субота, 22 лютий 2025, 19:06

Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...