
Куряче філе - універсальний продукт, який можна приготувати на
будь-який смак. Якщо варена грудка вже набридла, пора б приготувати щось
більш цікаве. Те, що будуть їсти із задоволенням і чоловік, і діти, передають Патріоти України.
Сьогодні ми
розповімо як запекти курячий рулет в духовці. Це найкраща альтернатива
магазинним ковбасам, як мінімум, тому що ти знаєш, з чого готуєш рулет.
Курячі
рулети готують по-різному. Хтось робить відбивні і начиняє їх грибами,
сиром, зеленню, а хтось просто любить запечене соковите м'ясце. Ми
приготуємо простий курячий рулет без начинки. Повір, від цього він
гіршим не стане. Соковитий рулет з ароматними спеціями прекрасний як в
гарячому вигляді, так і в якості холодної закуски.
Інгредієнти:
- 1,5 кг курячого м'яса
- 150 мл курячого бульйону
- 1,5 ч. л. солі
- 0,5 ч. л. паприки
- 0,5 ч. л. чорного перцю
- 1 ч. л. сушеного часнику
- 0,5 ч.л. каррі
- 0, 5 ч. л. коріандру
Приготування:
- Вигідніше
для рулету купувати цілу курку і обробляти її вдома Тим більше, що
знадобиться куряча шкірка для рулету. Так що відділи обережно шкірку і
відклади в сторону, відділи м'ясо від кісток.
- Курячі кістки
відправ в каструлю, залий водою і звари курячий бульйон. Він готується
30-45 хвилин. Туди можна додати лавровий лист і перець горошком для
аромату.
- Наріж куряче м'ясо маленькими шматочками товщиною 0,5-1 см. Нарізане м'ясо злегка відбий плоскою стороною ножа.
- Коли
курячий рубаний фарш готовий, переклади його в глибоку ємність. Посоли і
додай спеції до м'яса: коріандр, паприку, сушений часник, каррі.
- Додай
до м'ясного фаршу 150 мл курячого бульйону з кісток. Перемішай м'ясо
ложкою, потім вимішуй його руками протягом 5 хвилин, щоб фарш ввібрав
всю рідину.
- Накрий готовий фарш харчовою плівкою і відправ його
в холодильник на 2-3 години. Найкраще готувати рулет з вечора, тоді
можна залишити фарш на всю ніч маринуватися в спеціях.
- Рукав
для випікання відріж довжиною 1 м. Розріж його з одного боку і розклади
уздовж. З краю виклади рівним прямокутником курячі шкурки. На них
виклади курячий фарш зі спеціями.
- Обережно загорни за допомогою
плівки ковбаску. Щільно загортай курячий рулет в рукав для випікання.
По краях і по периметру зав'яжи ковбаску міцною ниткою.
- Виклади
курячий рулет на деко і випікай в духовці при 180 градусах 1,5 години.
Можна відварити в каструлі протягом 1 години після закипання води.
Деякі проблеми з автомобілем діагностуються дуже легко, наприклад, перегоріла лампочка. Просто увімкніть світло, обійдіть машину і подивіться, що не працює. Однак деякі несправності можуть виявитися справжнім кошмаром для діагностики, і "паразитні" роз...
Тести, що засновані на оптичних ілюзіях мають популярність, оскільки вони позиціюються як простий та захопливий спосіб дізнатися більше про справжню природу людини лише за кілька секунд. Ці завдання, засновані на складних візуальних образах, використов...