
Мариновані маслюки чудово смакують як на буденному столі, так і на святковому. Вони легкі у приготуванні та не потребують особливих вмінь кулінарії, зазначають Патріоти України.
Все, що вам знадобиться для смачної консервації, то 60 хвилин вашого часу й бажання приготувати смакоту, а отримаєте 3-4 порції страви.
Інгредієнти:
Маринад на літрову банку:
Приготування:
Подавайте маслюки на стіл як окрему страву, рясно посипавши нарізаною ріпчастою цибулькою.

Купуючи собі туш, ми сподіваємось, що вона виправдає обіцянки з реклами – буде гарно розділяти вії, робити їх довшими та густішими на вигляд. Але нерідко результат у макіяжі виявляється не таким вдалим. Що ж може призводити до цього, передають Патріоти...
Втома, роздратованість і поганий настрій можуть бути наслідком не тільки стресу, а й неправильного харчування. Деякі продукти непомітно виснажують організм і провокують нервове напруження, передають Патріоти України. Продукти, які варто вживати обережн...