Мариновані маслюки чудово смакують як на буденному столі, так і на святковому. Вони легкі у приготуванні та не потребують особливих вмінь кулінарії, зазначають Патріоти України.
Все, що вам знадобиться для смачної консервації, то 60 хвилин вашого часу й бажання приготувати смакоту, а отримаєте 3-4 порції страви.
Інгредієнти:
Маринад на літрову банку:
Приготування:
Подавайте маслюки на стіл як окрему страву, рясно посипавши нарізаною ріпчастою цибулькою.
Підтримка активного метаболізму - це ключ до стабільної ваги, високого рівня енергії та гарного самопочуття. Навіть незначні харчові помилки здатні поступово уповільнити цей процес, змушуючи організм витрачати менше калорій і накопичувати більше жиру, ...
Багато господинь стикаються з проблемою жорстких і неприємних на дотик рушників. З часом вони втрачають пухнастість, перестають добре вбирати вологу та навіть починають неприємно пахнути. Дорогі кондиціонери для білизни не завжди дають очікуваний резул...