Не
завжди торт - це тривалий і важкий процес, а також бардак на кухні і
сила-силенна грядной посуду. Цей рецепт тому прямий доказ.Представляємо
вашій увазі рецепт відмінного медовика, який сподобається кожному члену
вашої родини, передають Патріоти України.
Такий
швидкий в приготуванні і всіма улюблений тортик виручить кожну
господиню, коли гості на порозі. Складається він з простих інгредієнтів,
потрібна мінімальна кількість витраченого часу і зусиль. Це просто
ідеально для тих, у кого завжди багато справ. Зберігайте рецептик,
готуйте і насолоджуйтеся.
Потрібні інгредієнти:
2 яйця
100 г цукрового піску
100 г меду
щіпка солі
75 г вершкового масла
180 г борошна
10 г розпушувача
500 г сметани
75 г цукрової пудри
20 г ванільного цукру
Починаємо процес:
Спочатку збиваємо яйця, сіль і цукровий пісок, використовуючи міксер.
Після чого додаємо вершкове масло, попередньо розтоплене, і мед. Добре все знову перемішуємо до однорідності.
Тепер об'єднуємо борошно і розпушувач. Перемішуємо і відправляємо до яєчної суміші. Міксером замішуємо тісто.
Потім
беремо форму для запікання і застилаємо її пергаментним папером.
Розподіляємо рівномірно підготовлене тісто і відправляємо в духовку,
попередньо розігріту до 180 градусів, на 10 хвилин.
Тепер
беремося за приготування крему. Для цього в окрему ємність відправляємо
сметану, цукрову пудру і ванільний цукор. Перемішуємо все до
однорідності.
Після закінчення потрібного часу корж дістаємо з
духовки і даємо йому охолонути. Після чого розрізаємо його на 4 однакові
частини.
Потім укладаємо один на одного, рясно змащуючи кожен підготовленим кремом. Боки і верх торта також покриваємо ним.
Обрізки коржів подрібнюємо і присипаємо ними з усіх боків.
Відправляємо медовик буквально на пів години в холодильник для просочення.
Православне свято 22 листопада за новим календарем (5 грудня за старим) - день пам'яті святителя Прокопія, який володів даром чудотворення і привів у християнську віру чимало людей (У народі - Прокоп'єв день, - Патріоти України). Українські віряни тако...
Печінка — це важливий орган, який легко пошкодити певною їжею та нездоровим раціоном. Зокрема, алкоголь може спричинити жирову хворобу, а шкідлива їжа часто призводить до неалкогольної жирової хвороби печінки, яка може вплинути на її функцію, передають...