Для любителів оладок і дерунів є унікальна страва, яка готується з картоплі та кабачків. Ці два овоча ідеально поєднуються між собою, тому отримана страва буде і смачною, і ситною, і корисною. Подаються кабачково-картопляні оладки зі сметаною і зеленню. Приготуйте їх у вихідний день і порадуйте близьких домашнім обідом або вечерею, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Помийте і очистіть кабачки з картоплею, натріть їх на дрібній тертці і відіжміть зайву рідину.
Почистіть цибулю, натріть його на крупній тертці і додайте до одержаної маси з кабачків і картоплі.
У тісто для оладок додайте яйця, борошно, вершки, дрібно нарізаний кріп. Посоліть, поперчіть. Ретельно все перемішайте до однорідної маси.
Влийте в розігріту сковороду олію. Ложкою викладіть тісто з картоплі і кабачків на сковороду. Смажте оладки на середньому вогні, перевертаючи з боку на бік, поки не утвориться рум'яна кірочка.
Подавайте оладки теплими зі сметаною. Замінити її також можна натуральним йогуртом.
Смачного!
Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...
Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...