Для любителів оладок і дерунів є унікальна страва, яка готується з картоплі та кабачків. Ці два овоча ідеально поєднуються між собою, тому отримана страва буде і смачною, і ситною, і корисною. Подаються кабачково-картопляні оладки зі сметаною і зеленню. Приготуйте їх у вихідний день і порадуйте близьких домашнім обідом або вечерею, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Помийте і очистіть кабачки з картоплею, натріть їх на дрібній тертці і відіжміть зайву рідину.
Почистіть цибулю, натріть його на крупній тертці і додайте до одержаної маси з кабачків і картоплі.
У тісто для оладок додайте яйця, борошно, вершки, дрібно нарізаний кріп. Посоліть, поперчіть. Ретельно все перемішайте до однорідної маси.
Влийте в розігріту сковороду олію. Ложкою викладіть тісто з картоплі і кабачків на сковороду. Смажте оладки на середньому вогні, перевертаючи з боку на бік, поки не утвориться рум'яна кірочка.
Подавайте оладки теплими зі сметаною. Замінити її також можна натуральним йогуртом.
Смачного!
Більшість із нас уявляє лавровий лист виключно на кухні - у супах чи маринадах. Але виявляється, ця скромна спеція може стати справжнім порятунком для вашої пральної машини та білизни, передають Патріоти України. Лавровий лист має антибактеріальні та п...
Постійна втома може бути спричинена багатьма чинниками - поганим сном, стресом чи навіть доглядом за активною дитиною. Але є ще одна менш очевидна причина, про яку багато хто не здогадується — дефіцит магнію, передають Патріоти України. Магній — це жит...