Для любителів оладок і дерунів є унікальна страва, яка готується з картоплі та кабачків. Ці два овоча ідеально поєднуються між собою, тому отримана страва буде і смачною, і ситною, і корисною. Подаються кабачково-картопляні оладки зі сметаною і зеленню. Приготуйте їх у вихідний день і порадуйте близьких домашнім обідом або вечерею, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Помийте і очистіть кабачки з картоплею, натріть їх на дрібній тертці і відіжміть зайву рідину.
Почистіть цибулю, натріть його на крупній тертці і додайте до одержаної маси з кабачків і картоплі.
У тісто для оладок додайте яйця, борошно, вершки, дрібно нарізаний кріп. Посоліть, поперчіть. Ретельно все перемішайте до однорідної маси.
Влийте в розігріту сковороду олію. Ложкою викладіть тісто з картоплі і кабачків на сковороду. Смажте оладки на середньому вогні, перевертаючи з боку на бік, поки не утвориться рум'яна кірочка.
Подавайте оладки теплими зі сметаною. Замінити її також можна натуральним йогуртом.
Смачного!
Буває, що після прання улюблені джинси сідають і вже не сидять так, як вам би того хотілося. Не варто поспішати до ательє чи витрачати кошти на нову річ. Існують способи розтягнути джинси в ширину та довжину. Як це зробити - читайте в матеріалі ТСН.ua,...
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...