Для любителів оладок і дерунів є унікальна страва, яка готується з картоплі та кабачків. Ці два овоча ідеально поєднуються між собою, тому отримана страва буде і смачною, і ситною, і корисною. Подаються кабачково-картопляні оладки зі сметаною і зеленню. Приготуйте їх у вихідний день і порадуйте близьких домашнім обідом або вечерею, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Помийте і очистіть кабачки з картоплею, натріть їх на дрібній тертці і відіжміть зайву рідину.
Почистіть цибулю, натріть його на крупній тертці і додайте до одержаної маси з кабачків і картоплі.
У тісто для оладок додайте яйця, борошно, вершки, дрібно нарізаний кріп. Посоліть, поперчіть. Ретельно все перемішайте до однорідної маси.
Влийте в розігріту сковороду олію. Ложкою викладіть тісто з картоплі і кабачків на сковороду. Смажте оладки на середньому вогні, перевертаючи з боку на бік, поки не утвориться рум'яна кірочка.
Подавайте оладки теплими зі сметаною. Замінити її також можна натуральним йогуртом.
Смачного!
Якщо ви коли-небудь намагалися відклеїти паперову етикетку від скляної банки, ви знаєте, що це майже неможливо зробити, не розірвавши папір. Якщо вам якимось чином вдається відклеїти її одним рухом, часто все одно залишається липкий слід від клею, пере...
Оливкову олію, особливо Extra Virgin (EVOO), визнано найкращою як для приготування їжі, так і для здоров’я. Такий висновок зробили чотири зареєстровані дієтологи (RDN), передають Патріоти України. Олія багата на корисні мононенасичені жири, які знижуют...