Традиційною шарлоткою з яблуками вже нікого не здивуєш, і багато господинь готують цей пиріг за оригінальними рецептами. Кулінари розповіли, що готувати шарлотку можна на сметані з додаванням різних інгредієнтів, передають Патріоти України.
Для приготування такого пирога візьміть:
Спочатку потрібно підготувати глибоку форму діаметром близько 25 см, потрібно змастити її маслом і посипати невеликою кількістю манної крупи.
Потім форму ставлять у холодильник і приступають до приготування начинки.
Спочатку потрібно вимити лимон, потім акуратно зняти з нього цедру розрізати на половинки і вичавити сік. Яблука очищають, розрізають навпіл і видаляють насіння, після чого нарізають великими кубиками і поливають лимонним соком.
Готову начинку акуратно викладають у підготовлену форму і ставлять у холодильник, а решту лимонної цедри подрібнюють, змішують з борошном, манкою, імбиром, корицею, розпушувачем і сіллю.
Окремо збивають яйця з цукром до білої піни, потім додають акуратно сметану і перемішують. Цю масу з'єднують з другою масою і акуратно заливають яблука. Така шарлотка готується в духовці при температурі 200 градусів близько 40 хвилин.
Мікрохвильова піч - зручний пристрій, але деякі продукти і матеріали небезпечно нагрівати, передають Патріоти України. 1. Яйця у шкаралупі Нагрівання цілого яйця у мікрохвильовці може призвести до вибуху через накопичення пари всередині. 2. Металевий ...
Багато покупців навіть не підозрюють, що звичне «масло» на прилавку може виявитися спредом або сумішшю рослинних жирів. Фахівці радять уважно перевіряти етикетку, склад і консистенцію, щоб уникнути підробок і зберегти здоров’я, передають Патріоти Украї...