Неймовірна смакота! Пиріг з кабачками та лимоном - рецепт оригінального десерту нашвидкуруч

Сезон свіжих кабачків добігає кінця, тому поки овоч не зник з прилавків, потрібно встигнути приготувати страви, які ви раніше не смакували. Урізноманітнити свій раціон можна простим пирогом з кабачків, з додаванням лимонної цедри. Цей десерт стане справжньою знахідкою для любителів здорової та смачної їжі, передають Патріоти України.

Пиріг з кабачками і лимоном

Інгредієнти:

  • кабачки - 250 г;
  • лимон - 1 шт .;
  • яйця - 3 шт .;
  • рослинна олія - 125 мл;
  • цукор - 150 г;
  • борошно - 225 г;
  • харчова сода - 0,5 ч. л .;
  • цукрова пудра - 0,5 ч. л.

Збийте яйця, рослинну олію та цукор. Додайте борошно, соду і цукрову пудру, добре все змішайте. Натріть кабачки і лайм, додайте їх в тісто. Вилийте тісто у форму для кексу, попередньо змастивши її маслом.

Розігрійте духовку до 180 градусів. Запікайте пиріг з кабачками в формі 45-55 хвилин. Паралельно приготуйте глазур для пирога з соку лайма і цукрового піску. Коли кекс буде готовий, покрийте його глазур'ю і дайте охолонути. Подавайте страву порційно, при бажанні прикрасивши цукровою пудрою.

Смачного!

Пиріг з кабачками і лимоном

Інгредієнти:

  • кабачки - 250 г;
  • лимон - 1 шт .;
  • яйця - 3 шт .;
  • рослинна олія - 125 мл;
  • цукор - 150 г;
  • борошно - 225 г;
  • харчова сода - 0,5 ч. л .;
  • цукрова пудра - 0,5 ч. л.Пиріг з кабачками та лимоном: рецепт оригінального десерту нашвидкуруч

Збийте яйця, рослинну олію та цукор. Додайте борошно, соду і цукрову пудру, добре все змішайте. Натріть кабачки і лайм, додайте їх в тісто. Вилийте тісто у форму для кексу, попередньо змастивши її маслом.

Розігрійте духовку до 180 градусів. Запікайте пиріг з кабачками в формі 45-55 хвилин. Паралельно приготуйте глазур для пирога з соку лайма і цукрового піску.

Коли кекс буде готовий, покрийте його глазур'ю і дайте охолонути. Подавайте страву порційно, при бажанні прикрасивши цукровою пудрою. Смачного!

Їжа може стати отрутою! Комаровський розповів, які продукти не можна гріти в мікрохвильовці

вівторок, 30 листопад 2021, 18:22

Доктор Комаровський розповів про нюанси використання мікрохвильової печі. Педіатр запевняє, що мікрохвильовка всупереч деяким міфам - безпечна, але важливо дотримуватися певні правил розігріву. А деякі продукти краще доводити до потрібної температури з...

Це дуже смачно! Пташине молоко - один із найвідоміших десертів дитинства

вівторок, 30 листопад 2021, 18:14

Ніжний десерт, який готувати дуже просто, зазначають Патріоти України. Для торта:. Для помадки:. Крок перший – змішуємо у каструлі два пакетики желатину із однією склянкою молока, збиваємо суміш на середньому вогні. Тільки ледь доводимо до кипіння. Зг...