
Сезон свіжих кабачків добігає кінця, тому поки овоч не зник з прилавків, потрібно встигнути приготувати страви, які ви раніше не смакували. Урізноманітнити свій раціон можна простим пирогом з кабачків, з додаванням лимонної цедри. Цей десерт стане справжньою знахідкою для любителів здорової та смачної їжі, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
 
Збийте яйця, рослинну олію та цукор. Додайте борошно, соду і цукрову пудру, добре все змішайте. Натріть кабачки і лайм, додайте їх в тісто. Вилийте тісто у форму для кексу, попередньо змастивши її маслом.
Розігрійте духовку до 180 градусів. Запікайте пиріг з кабачками в формі 45-55 хвилин. Паралельно приготуйте глазур для пирога з соку лайма і цукрового піску. Коли кекс буде готовий, покрийте його глазур'ю і дайте охолонути. Подавайте страву порційно, при бажанні прикрасивши цукровою пудрою.
Смачного!

Інгредієнти:
 
Збийте яйця, рослинну олію та цукор. Додайте борошно, соду і цукрову пудру, добре все змішайте. Натріть кабачки і лайм, додайте їх в тісто. Вилийте тісто у форму для кексу, попередньо змастивши її маслом.
Розігрійте духовку до 180 градусів. Запікайте пиріг з кабачками в формі 45-55 хвилин. Паралельно приготуйте глазур для пирога з соку лайма і цукрового піску.
Коли кекс буде готовий, покрийте його глазур'ю і дайте охолонути. Подавайте страву порційно, при бажанні прикрасивши цукровою пудрою. Смачного!
Відкрите спілкування, сміливість обговорювати складні теми та повага до потреб іншої людини роблять стосунки міцнішими та запобігають кризам. Прийняття себе та свого партнера - ключ до побудови міцних стосунків, які витримають навіть найважчі моменти. ...
Стару картоплю не так легко чистити, вона не така багата на смак, як молода, але все ж є деякі хитрощі, що допоможуть приготувати страву зі старої картоплі так, щоб вона була не гірше молодої, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Додавши у в...