Сирники - одна з найпопулярніших страв з сиру. Пропонуємо вам приготувати сирники на сковороді, які виходять пишні, ніжні і смачні, з мінімальною кількістю борошна, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
1. Якщо сир не сухий — віджати з нього вологу за допомогою марлі. Сир і банан перебити блендером в однорідну масу.
2. Додати цукор і борошно. Якщо тісто добре тримає форму, то вистачить і 1 ст. л. ложки борошна. Якщо тісто все ще рідке і не ліпиться, потрібно додати ще трохи борошна. Добре перемішати тісто.
3. Поверхню присипати борошном і руками сформувати сирники.
4. Обсмажити на суміші вершкового масла і рослинної олії до рум'яної скоринки 3-4 хвилини з кожного боку на помірному вогні. Можна накрити кришкою, щоб сирники добре пропеклися всередині.
5. Готові сирники викласти на паперовий рушник, щоб вбрався зайвий жир. Подавати сирники з улюбленими соусами, сметаною, варенням, медом і т. д.
Подробиці приготування можна подивитися в короткому відео рецепті.
Смачного!
У спеку найкраще охолоджують не просто холодні напої, а ті, які допомагають організму ефективно регулювати температуру й утримувати водно-сольовий баланс. Ось список найкращих, передають Патріоти України. Температура напою має бути помірно холодною (не...
Щоб полуниця була солодкою, її потрібно підживлювати правильно та своєчасно. Основна мета — забезпечити рослину поживними речовинами, які сприяють накопиченню цукрів у ягодах, передають Патріоти України.