Неймовірна смакота! Рецепт приготування сирників, які пишні й ніжні як хмарка

Сирники - одна з найпопулярніших страв з сиру. Пропонуємо вам приготувати сирники на сковороді, які виходять пишні, ніжні і смачні, з мінімальною кількістю борошна, передають Патріоти України.


Інгредієнти

  • Сир сухий жирністю 5% або 9% — 500 грамів
  • Банан — 1 шт.
  • Борошно — 2 ст. л. (може бути і більше залежно від вологості сиру і ваги банану)
  • Цукор — 1 ст. л.

Приготування

1. Якщо сир не сухий — віджати з нього вологу за допомогою марлі. Сир і банан перебити блендером в однорідну масу.

2. Додати цукор і борошно. Якщо тісто добре тримає форму, то вистачить і 1 ст. л. ложки борошна. Якщо тісто все ще рідке і не ліпиться, потрібно додати ще трохи борошна. Добре перемішати тісто.

3. Поверхню присипати борошном і руками сформувати сирники.

4. Обсмажити на суміші вершкового масла і рослинної олії до рум'яної скоринки 3-4 хвилини з кожного боку на помірному вогні. Можна накрити кришкою, щоб сирники добре пропеклися всередині.

5. Готові сирники викласти на паперовий рушник, щоб вбрався зайвий жир. Подавати сирники з улюбленими соусами, сметаною, варенням, медом і т. д.

Подробиці приготування можна подивитися в короткому відео рецепті.

Смачного!

Джерело: Ukr.Media

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Психологічний тест: Що вам потрібно для щастя

четвер, 28 березень 2024, 18:07

Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...