Сало на столі є однією з найпоширеніших закусок. При цьому видів і способів його приготування просто безліч, передають Патріоти України.
Деякі люблять просте солоне сало, а деякі гурмани обожнюють ніжні шматочки добре прокопченого сала і навіть провареного. Разом з тим у багатьох виникає питання – чи шкідливо варити сало в пакеті.
Багато хто знає про те, що сало є буквально джерелом важливих мікроелементів. У ньому можна знайти різні вітаміни і мікроелементи:
Попри те, що смак у кожного свій, можна виділити відразу кілька основних правил, які важливо пам'ятати. Якщо стоїть вибір між салом вареним і копченим, то вибір краще віддати солоному.
При цьому відповідь досить проста – в разі варіння сала є ризик втратити всі корисні мікроелементи, який знищаться окропом. Водночас варто пам'ятати про те, що зловживати салом не можна - це надзвичайно калорійний продукт.
Сало в пакеті можна приготувати на звичайній кухні. Для цього буде потрібно каструля, вода, сало, сіль і спеції.
Порядок дій:
Багато хто ставити собі питання, чи можна зробити жорстке сало м'яким. Є давній рецепт, який не зажадає великих зусиль.
Порядок дій:
Здебільшого господині користуються сучасними пательнями з антипригарним покриттям, втім час робить свою справу - виникнення подряпин при приготуванні чи неправильне чищення призводить до пошкоджень. А там, де є подряпини, починає накопичуватися забрудн...
Насіння гарбуза - справжній скарб природи, про користь якого знають небагато. Вчені підтверджують, що вони допомагають знизити рівень холестерину, захищають серцево-судинну систему, мають протизапальні та антиоксидантні властивості, а також підтримують...