Неймовірна смакота, тільки спробуйте! Хрусткі сирні трикутнички із зеленню - до чаю, пива або просто коли хочеться похрумтіти

Пропонуємо вам рецепт цікавої закуски. Вона готується із звичайних і доступних кожному продуктів. Закуска виходить ситна і досить цікава. Страва підійде в якості перекусу, на сніданок або просто для сімейного чаювання, передають Патріоти України.

Необхідні продукти:

  • 100 грамів твердого сиру
  • 100 грамів "бринзи"
  • 3 гілочки зелені
  • 1 куряче яйце
  • 100 мілілітрів молока
  • 1 чайна ложка соди
  • пів чайної ложки солі
  • 250 грамів пшеничного борошна

Починаємо приготування:

  1. Подрібнюємо приготовлену зелень.
  2. Тверді сир натираємо на дрібній тертці.
  3. Сир "бринзу" нарізаємо дрібними шматочками.
  4. Всі підготовлені продукти перекладаємо в глибоку миску. Додаємо молоко, вбиваємо куряче яйце, всипаємо сіль і соду. Все добре перемішуємо.
  5. У суміш додаємо пшеничне борошно, перемішуємо, накриваємо кришкою і залишаємо на 10 хвилин.
  6. Через відведений час присипаємо робочу поверхню борошном і викладаємо частину тіста. Розкачуємо в тонкий пласт і нарізаємо на трикутники.
  7. Розігріваємо сковороду з рослинною олією. Кладемо трикутники і обсмажуємо з двох сторін до рум'яної скоринки.
  8. Готові трикутники подаємо до столу.

Смачного!

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...