Неймовірна смакота! Вівсяне печиво з яблуками - готувати дуже просто

Вівсяне печиво з яблуками - смачна і дуже цікава випічка. Воно просто ідеально підійде для домашнього чаювання і до сніданку. Готується дуже просто і з досить простих доступних продуктів. А ще таке печиво сподобається дорослим і не залишить без уваги маленьких ласунів, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Необхідні продукти:

  • 100 грамів вівсянки швидкого приготування
  • 140 грамів пшеничного борошна
  • 130 грамів маргарину
  • 120 грамів цукру
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • 1 чайна ложка кориці
  • щіпка солі
  • 3 яблука

Починаємо приготування:

  1. У миску просіваємо борошно, додаємо розпушувач, корицю, сіль, цукор і вівсяні пластівці. Все добре перемішуємо, додаємо вершкове масло і перетираємо все до стану крихти.
  2. Беремо форму для випічки і застилаємо пергаментним папером так, щоб краї злегка звисали. Викладаємо 2/3 частини крихти і розподіляємо.
  3. Яблука очищаємо і натираємо на крупній тертці, викладаємо на крихту і розрівнюємо. Потім присипаємо їх вівсяною крихтою, яка залишилася.
  4. Відправляємо в духовку. Випікаємо протягом 30-35 хвилин при температурі 180 градусів.
  5. Готове печиво охолоджуємо, дістаємо з форми і нарізаємо квадратами. А потім подаємо до столу.

Приємного чаювання!

ТОП-3 секрети ідеальних дерунів - хитрощі досвідчених кулінарів

четвер, 21 листопад 2024, 18:14

Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...

А ви це знали? Чи потрібно знімати пінку з м'яса під час варіння

четвер, 21 листопад 2024, 16:56

Якщо ви хоча б раз готували бульйон з м'ясом, ви помічали, що на поверхні води з'являється пінка. Одні її знімають, інші залишають як є. Тож давайте розбиратися, чи потрібно прибирати пінку з м'яса під час варіння, передають Патріоти України з посиланн...