Неймовірна смакота! Вівсяне печиво з яблуками - готувати дуже просто

Вівсяне печиво з яблуками - смачна і дуже цікава випічка. Воно просто ідеально підійде для домашнього чаювання і до сніданку. Готується дуже просто і з досить простих доступних продуктів. А ще таке печиво сподобається дорослим і не залишить без уваги маленьких ласунів, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Необхідні продукти:

  • 100 грамів вівсянки швидкого приготування
  • 140 грамів пшеничного борошна
  • 130 грамів маргарину
  • 120 грамів цукру
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • 1 чайна ложка кориці
  • щіпка солі
  • 3 яблука

Починаємо приготування:

  1. У миску просіваємо борошно, додаємо розпушувач, корицю, сіль, цукор і вівсяні пластівці. Все добре перемішуємо, додаємо вершкове масло і перетираємо все до стану крихти.
  2. Беремо форму для випічки і застилаємо пергаментним папером так, щоб краї злегка звисали. Викладаємо 2/3 частини крихти і розподіляємо.
  3. Яблука очищаємо і натираємо на крупній тертці, викладаємо на крихту і розрівнюємо. Потім присипаємо їх вівсяною крихтою, яка залишилася.
  4. Відправляємо в духовку. Випікаємо протягом 30-35 хвилин при температурі 180 градусів.
  5. Готове печиво охолоджуємо, дістаємо з форми і нарізаємо квадратами. А потім подаємо до столу.

Приємного чаювання!

Дачникам на замітку! ТОП-10 невибагливих рослин, які можна посадити у дворі

середа, 23 квітень 2025, 16:27

Прикрасьте свій внутрішній дворик рослинами, які залишаються зеленими, яскравими та квітучими, не вимагаючи ретельного догляду чи постійного поливу, передають Патріоти України. На щастя, деякі рослини не тільки красиві, але й практично незнищенні, за с...

А ви це знали? Які овочі втрачають свою користь після приготування

середа, 23 квітень 2025, 12:27

Розповідаємо, які овочі після тривалого приготування втрачають практично всю свою користь, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.