Неймовірна смакота! Вівсяне печиво з яблуками - готувати дуже просто

Вівсяне печиво з яблуками - смачна і дуже цікава випічка. Воно просто ідеально підійде для домашнього чаювання і до сніданку. Готується дуже просто і з досить простих доступних продуктів. А ще таке печиво сподобається дорослим і не залишить без уваги маленьких ласунів, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Необхідні продукти:

  • 100 грамів вівсянки швидкого приготування
  • 140 грамів пшеничного борошна
  • 130 грамів маргарину
  • 120 грамів цукру
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • 1 чайна ложка кориці
  • щіпка солі
  • 3 яблука

Починаємо приготування:

  1. У миску просіваємо борошно, додаємо розпушувач, корицю, сіль, цукор і вівсяні пластівці. Все добре перемішуємо, додаємо вершкове масло і перетираємо все до стану крихти.
  2. Беремо форму для випічки і застилаємо пергаментним папером так, щоб краї злегка звисали. Викладаємо 2/3 частини крихти і розподіляємо.
  3. Яблука очищаємо і натираємо на крупній тертці, викладаємо на крихту і розрівнюємо. Потім присипаємо їх вівсяною крихтою, яка залишилася.
  4. Відправляємо в духовку. Випікаємо протягом 30-35 хвилин при температурі 180 градусів.
  5. Готове печиво охолоджуємо, дістаємо з форми і нарізаємо квадратами. А потім подаємо до столу.

Приємного чаювання!

Пити чи не пити молоко дорослим? Експерти розставили крапки над "і"

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:56

Не бракує аргументів за і проти вживання молока в дорослому віці. Чи дійсно це здоровий варіант? Чи будемо ми здорові, якщо будемо регулярно пити молоко? Видання Czytelnia zdrowia зібрало аргументи з кожного боку, щоб відповісти на питання, чи можна пи...

От у чому секрет! Як без гарячої води та мікрохвильової печі розморозити великий шматок м’яса

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:10

Простий спосіб, який дозволить розморозити великий шматок м’яса із морозильника за 10 хвилин. Для цього не доведеться використовувати гарячу воду або мікрохвильову піч, передають Патріоти України. Спосіб підійде як для м’яса, а й риби, курки, фаршу. В...