Неймовірна смакота! Вівсяне печиво з яблуками - готувати дуже просто

Вівсяне печиво з яблуками - смачна і дуже цікава випічка. Воно просто ідеально підійде для домашнього чаювання і до сніданку. Готується дуже просто і з досить простих доступних продуктів. А ще таке печиво сподобається дорослим і не залишить без уваги маленьких ласунів, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Необхідні продукти:

  • 100 грамів вівсянки швидкого приготування
  • 140 грамів пшеничного борошна
  • 130 грамів маргарину
  • 120 грамів цукру
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • 1 чайна ложка кориці
  • щіпка солі
  • 3 яблука

Починаємо приготування:

  1. У миску просіваємо борошно, додаємо розпушувач, корицю, сіль, цукор і вівсяні пластівці. Все добре перемішуємо, додаємо вершкове масло і перетираємо все до стану крихти.
  2. Беремо форму для випічки і застилаємо пергаментним папером так, щоб краї злегка звисали. Викладаємо 2/3 частини крихти і розподіляємо.
  3. Яблука очищаємо і натираємо на крупній тертці, викладаємо на крихту і розрівнюємо. Потім присипаємо їх вівсяною крихтою, яка залишилася.
  4. Відправляємо в духовку. Випікаємо протягом 30-35 хвилин при температурі 180 градусів.
  5. Готове печиво охолоджуємо, дістаємо з форми і нарізаємо квадратами. А потім подаємо до столу.

Приємного чаювання!

Помилка може дорого коштувати! Кому в жодному разі не можна їсти вершкове масло

середа, 2 квітень 2025, 5:40

Вершкове масло — це той продукт, який ми їмо щодня, намащуючи на бутерброди чи додаючи до різноманітних страв і випічки. Однак лікарі рекомендують обмежити вживання цього продукту деяким людям, і ось чому, передають Патріоти України з посиланням на ТСН...

Все просто! Як повернути до життя черствий хліб

вівторок, 1 квітень 2025, 16:48

Наприклад, змочіть булку водою і поставте її в розігріту до 180 градусів духовку на 5 хвилин — скоринка знову стане хрусткою, а м’якуш — ніжним і м’яким, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Є ще простіший варіант: обгорніть хліб у вологу се...