Вівсяне печиво з яблуками - смачна і дуже цікава випічка. Воно просто
ідеально підійде для домашнього чаювання і до сніданку. Готується дуже
просто і з досить простих доступних продуктів. А ще таке печиво
сподобається дорослим і не залишить без уваги маленьких ласунів,
інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Необхідні продукти:
100 грамів вівсянки швидкого приготування
140 грамів пшеничного борошна
130 грамів маргарину
120 грамів цукру
1 чайна ложка розпушувача
1 чайна ложка кориці
щіпка солі
3 яблука
Починаємо приготування:
У
миску просіваємо борошно, додаємо розпушувач, корицю, сіль, цукор і
вівсяні пластівці. Все добре перемішуємо, додаємо вершкове масло і
перетираємо все до стану крихти.
Беремо форму для випічки і
застилаємо пергаментним папером так, щоб краї злегка звисали. Викладаємо
2/3 частини крихти і розподіляємо.
Яблука очищаємо і натираємо
на крупній тертці, викладаємо на крихту і розрівнюємо. Потім присипаємо
їх вівсяною крихтою, яка залишилася.
Відправляємо в духовку. Випікаємо протягом 30-35 хвилин при температурі 180 градусів.
Готове печиво охолоджуємо, дістаємо з форми і нарізаємо квадратами. А потім подаємо до столу.
Прикрасьте свій внутрішній дворик рослинами, які залишаються зеленими, яскравими та квітучими, не вимагаючи ретельного догляду чи постійного поливу, передають Патріоти України. На щастя, деякі рослини не тільки красиві, але й практично незнищенні, за с...