Неймовірна смакота всього із трьох інгредієнтів! Батон, фарш, яйця - і найсмачніші гарячі бутерброди готові

Сьогодні ми поділимося з вами простим рецептом для щоденного меню. Страва виходить незвичайною і дуже цікавою. Такі "грінки", якщо їх можна так назвати будуть точно популярні у вашій родині і обов'язково припадуть до смаку, передають Патріоти України.

Необхідні продукти

  • 1 батон
  • 200 грамів фаршу
  • 3 курячих яйця
  • молоко
  • петрушка
  • сіль, перець на свій смак

Починаємо приготування

  1. Батон нарізаємо на шматочки і видаляємо серединку. Частину м'якушки кладемо в миску і додаємо молоко (близько 100 мл.). Туди ж сіль і перець на свій смак, а також фарш. Все добре перемішуємо, додаємо подрібнену зелень і знову перемішуємо.
  2. Утворені хлібні заготовки перекладаємо в форму для випічки.
  3. Підготовленим фаршем начиняємо заготовки з батона.
  4. У чашку вбиваємо яйця, додаємо сіль і збиваємо. Заливаємо сумішшю заготовки і відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо протягом 25-30 хвилин.
  5. Готову закуску дістаємо, перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.

Смачного!

А ви це знали? Скільки років можна зберігати консервацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:28

Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...

Просто оберіть картинку! Яким словом вас можна описати - тест на визначення особистості

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:12

У світі немає двох ідентичних особистостей, кожна людина неповторна і унікальна. Однак часто деякі риси характеру йдуть в парі. Тому уподобання людини можуть розповісти про її характер, передають Патріоти України. Цей простий тест визначить, яким слово...