Ця страва зробить
ваше звичне меню більш різноманітним. Її можна приготувати на вечерю у
вихідний день або до святкового столу, передають Патріоти України.
Інгредієнти
куряче філе — 800 г;
апельсини — 2 шт.;
соєвий соус — 3 ст. л.;
мед — 1 ст. л.;
часник — 2-3 зубчики;
улюблені приправи (можна взяти італійські або прованські);
сіль;
перець.
Приготування
З одного апельсина знімаємо цедру.
Тепер з цього ж апельсина вичавлюємо сік. Можна робити це руками, але краще, звичайно, скористатися відповідним пристроєм.
Тепер у цей сік додаємо соєвий соус (3 столові ложки) і одну чайну ложку рідкого меду.
А також додаємо приправи та цедру апельсина. Добре розмішуємо отриманий соус.
Тепер
у кожній половинці курячого філе робимо надрізи, щоб м'ясо добре
просочилося соусом, укладаємо його у форму, поливаємо приготованим
соусом, зверху додаємо нашаткований часник і кружечки апельсинів. Далі
закриваємо все фольгою і прибираємо у духовку, добре розігріту до
180-200 градусів приблизно на 40 хвилин.
Після цього страву можна діставати з духовки та подавати до гарніру.
Старі рушники справді поглинають вологу краще, ніж нові – і це не відчуття, а науковий факт. Вони позбавляються заводських покриттів, їхні волокна розпушуються, і з часом тканина "працює" так, як і має, передають Патріоти України. Проте важливо не допу...
Лікар Національної служби охорони здоров’я Великої Британії (NHS) Сурадж Кукадія розкрив п’ять ключових ознак раку і порадив звернутися до терапевта загальної практики негайно, якщо у вас є будь-які з цих симптомів, передають Патріоти України. За слова...