
Ситні гарячі бутерброди - хороший варіант сніданку на швидку руку. У таку страву можна додати будь інгредієнт до смаку і приготувати на плиті, в духовці або в мікрохвильовій печі. Бутерброд можна загорнути у фольгу і взяти на роботу або дати дитині в школу, передають Патріоти України.
Цибулю і гриби обсмажте в сковороді до золотистого кольору. Сир, кріп і м'ясо дрібно наріжте і змішайте з грибами і цибулею. Вбийте сирі яйця з молоком, перемішайте, посоліть і поперчіть.
Багет наріжте скибочками товщиною 1 см і приберіть м'якуш посередині. Викладіть скибочки багета на розігріту сковорідку, покладіть всередину хліба начинку і обсмажуйте кілька хвилин з двох сторін.
Обсмажуйте бутерброди на сковороді з двох сторін до золотистої скоринки. Сир всередині повинен розтанути. Готові бутерброди викладіть на серветку.
Шинку наріжте кубиками, сир натріть на тертці. Подрібніть помідор, зелень і болгарський перець. Викладіть в миску шинку, сир, помідор, болгарський перець і зелень, додайте сметану, посоліть і поперчіть.
Начинку викладіть на скибочки хліба. Готувати бутерброди можна на сухій сковороді під кришкою 3 хвилини, або поставити в мікрохвильовку на 5-7 хвилин
Попри стрімкий темп життя, японки зберігають витончені фігури й здоров’я до глибокої старості. У чому їхній секрет? Усе зводиться до одного інгредієнта - білка, і до особливого підходу до їжі, який уже став частиною культури, передають Патріоти України...
Православне свято 30 жовтня за новим церковним календарем (12 листопада за старим) - день пам'яті священномученика Зіновія, єпископа Єгейського, і його сестри Зіновії, і день пам'яті Озерянської ікони Божої Матері, головної святині та покровительки Хар...