Неймовірні гарячі бутерброди: Як приготувати ситний сніданок або перекус

Ситні гарячі бутерброди - хороший варіант сніданку на швидку руку. У таку страву можна додати будь інгредієнт до смаку і приготувати на плиті, в духовці або в мікрохвильовій печі. Бутерброд можна загорнути у фольгу і взяти на роботу або дати дитині в школу, передають Патріоти України.

Гарячі бутерброди з куркою і грибами

  • Багет або батон – 1 шт.
  • Яйця – 3 шт.
  • Кріп.
  • Червона цибуля – половина цибулини.
  • Варена або смажена курка – 100 г.
  • Молоко – 5 ст. л.
  • Адигейський сир – 30 г.
  • Гриби – 50 г.
  • Сіль, перець на смак.

Цибулю і гриби обсмажте в сковороді до золотистого кольору. Сир, кріп і м'ясо дрібно наріжте і змішайте з грибами і цибулею. Вбийте сирі яйця з молоком, перемішайте, посоліть і поперчіть.

Багет наріжте скибочками товщиною 1 см і приберіть м'якуш посередині. Викладіть скибочки багета на розігріту сковорідку, покладіть всередину хліба начинку і обсмажуйте кілька хвилин з двох сторін.

Бутерброди з шинкою і сиром на сковороді

  • Яйця – 2 шт.
  • Шинка (або ковбаса) – 6 шматків.
  • Сир твердий - 6 шматків.
  • Молоко – 3 ст. л.
  • Хліб білий – 6 скибочок.
  • Рослинна олія – для смаження для смаження
  • Сіль на смак.
  • Підготуйте всі інгредієнти. На скибочки хліба викладіть сир і шинку. Зверху накрийте другою скибочкою. Яйця з молоком перемішайте до однорідності, посоліть і поперчіть. Занурте бутерброд в яйце з двох сторін.

Обсмажуйте бутерброди на сковороді з двох сторін до золотистої скоринки. Сир всередині повинен розтанути. Готові бутерброди викладіть на серветку.

Бутерброди з шинкою, овочами і сметаною

  • Батон – 6 скибочок.
  • Шинка – 60 г.
  • Сир твердий – 50 г.
  • Сметана – 1 ст. ложка.
  • Кріп свіжий – 5 г.
  • Перець болгарський – 40 г.
  • Помідор – 60 г.
  • Зелена цибуля – 5 г.
  • Сіль, перець за смаком.

Шинку наріжте кубиками, сир натріть на тертці. Подрібніть помідор, зелень і болгарський перець. Викладіть в миску шинку, сир, помідор, болгарський перець і зелень, додайте сметану, посоліть і поперчіть.

Начинку викладіть на скибочки хліба. Готувати бутерброди можна на сухій сковороді під кришкою 3 хвилини, або поставити в мікрохвильовку на 5-7 хвилин

Чому японки залишаються стрункими навіть після 40? Усе завдяки одному простому правилу

четвер, 30 жовтень 2025, 7:15

Попри стрімкий темп життя, японки зберігають витончені фігури й здоров’я до глибокої старості. У чому їхній секрет? Усе зводиться до одного інгредієнта - білка, і до особливого підходу до їжі, який уже став частиною культури, передають Патріоти України...

Народні прикмети на 30 жовтня. Що українці спрадавна не робили цього дня, аби не відвернути від себе удачу

четвер, 30 жовтень 2025, 7:10

Православне свято 30 жовтня за новим церковним календарем (12 листопада за старим) - день пам'яті священномученика Зіновія, єпископа Єгейського, і його сестри Зіновії, і день пам'яті Озерянської ікони Божої Матері, головної святині та покровительки Хар...