Неймовірні кольори та носи різної форми: Яке взуття буде у трендах цієї зими (фото)

Кожна модниця прагне виглядати на всі 100% - навіть якщо це холодна пора року. І якщо ви вже підібрали верхній одяг, наприклад, хутряне пальто або пуховик, радимо звернути увагу на трендові моделі взуття. Патріоти України пропонують вашій увазі добірку з найактуальнішими варіантами сезону.

Цього року, як і раніше, на піку популярності черевики на тракторній підошві. З ними можна скласти безліч образів, адже вони підійдуть як під довгі пальта, так і під короткі пуховики. Вибирайте класичну модель у чорному кольорі для повсякденних луків або бежеву – для більш розслаблених чи ошатних.

Ще один безпрограшний варіант на зиму – це чоботи-труби. Їх можна носити як із короткими пальтами та шкіряними штанами, так і зі спідницями та сукнями та довгими пуховиками. Доповніть лук невеликою сумкою та аксесуарами в тон до чобіт.

Повертається в модні тренди взуття у стилі 1960-х – ботильйони та чоботи на стійкому підборі з вузькою халявою та закругленим носком. Такий варіант підійде для ділових луків з костюмами або для романтичних образів. Поєднуйте речі так, щоб взуття виділялося на їхньому фоні та привертало увагу.

Також трендовими в сезоні 2021-2022 залишаються грубі черевики на шнурівці. Щоб скласти повсякденний лук, надягайте штани із еко-шкіри, светр, піджак і короткий пуховик. А для романтичного побачення підберіть образ, що складається із теплої сукні міді, грубих черевиків, клатчу та пальта.

Популярністю у модниць цього сезону користується також взуття-"шкарпетки". Це по суті ботильйони або лофери, верхня частина яких зроблена з еластичного трикотажу. Природно, в мороз і сніг у такому взутті не вийдеш на вулицю, але якщо ви більшу частину часу пересуваєтеся на авто і перебуваєте в приміщенні, то така пара може урізноманітнити ваш гардероб.

Ще один варіант, наприклад, для походу в театр, на корпоратив чи вечірку, - чоботи з вузьким носком. Така модель буде гарно виглядати як із короткими сукнями, так і з брюками-палаццо. Доповніть лук стьобаним пуховиком або шубою з еко-хутра.

Також у тренді взуття з квадратним носком. Виберіть пару класичного чорного кольору або оригінальну - з чорною підошвою і білим верхом. Носити такі черевики можна як зі спідницями, створюючи офісні луки, так і з брюками.

Також у моді кольорове взуття, наприклад, моделі сріблястого кольору, яскраві лаковані чоботи, а також з тваринними принтами. Під них підбирайте однотонні луки та непомітні аксесуари, адже вся увага має бути прикута до чобіт.

Джерело: Апостроф

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...

Психологічний тест! Що відбудеться з вами до кінця весни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:08

Психологічний тест у картинці визначить ваше найближче майбутнє. Пропонуємо дізнатися, які зміни трапляться у вашому житті до кінця цієї весни, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і визначить, що ви помітили першим. Ваша підсвідомість да...