Для фаршу:
- 500 кyрячого фаршу
- 1 цибулина
- 1-2 зyбчики часнику
- xліб (за смаком)
- 1 яйцo
- сіль, перець
- 100 - 150 г сиру натерти на дрібній тертці ( до прикладу сир моцарелла)
- 2 варені яйця натерти на дрібній тертці
- петрушку і кріп дрібно порізати
- 2 ст.л. вершкового масла кімнатної температури
- улюблені приправи.
1. Приготувати фарш.
2. Руки намочіть у воді, наберіть ложкою фарш, зробіть в середині поглиблення і покладіть туди начинку
3. Потім сформуйте котлетку. Мокрими руками це легко зробити - фарш не липне.
4. Смажити на розігрітій олії, на слабкому вогні, з двох сторін до рум'яної скоринки. Накривати кришкою не треба. Котлетки дуже швидко готуються!
Така смакота вийшла! Такі ніжні! І дуже соковиті!
За матеріалами ЗМІ
Не всі дрова однаково придатні для використання в різних типах опалювального обладнання, передають Патріоти України. Кожна порода дерева відрізняється характерною щільністю структури, тому не всі дрова однаково придатні для опалення. Які дрова найкраще...
Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...