Для фаршу:
- 500 кyрячого фаршу
- 1 цибулина
- 1-2 зyбчики часнику
- xліб (за смаком)
- 1 яйцo
- сіль, перець
- 100 - 150 г сиру натерти на дрібній тертці ( до прикладу сир моцарелла)
- 2 варені яйця натерти на дрібній тертці
- петрушку і кріп дрібно порізати
- 2 ст.л. вершкового масла кімнатної температури
- улюблені приправи.
1. Приготувати фарш.
2. Руки намочіть у воді, наберіть ложкою фарш, зробіть в середині поглиблення і покладіть туди начинку
3. Потім сформуйте котлетку. Мокрими руками це легко зробити - фарш не липне.
4. Смажити на розігрітій олії, на слабкому вогні, з двох сторін до рум'яної скоринки. Накривати кришкою не треба. Котлетки дуже швидко готуються!
Така смакота вийшла! Такі ніжні! І дуже соковиті!
За матеріалами ЗМІ
Психологічні тести допомагають легко визначити, у чому наші сильні та слабкі сторони. Сьогодні ми зосередимося на ваших сильних рисах особистості. Просто подивіться на зображення та оберіть одну з рослин, яку хотіли б бачити у своїй квартирі. Не задуму...
Манікюр - це не лише питання краси, а й спосіб вираження себе та свого ставлення до світу. Погляньте на зображення з різними дизайнами нігтів і оберіть той, який вам найбільше подобається. Пам’ятайте - перше враження важливе, передають Патріоти України...