Для фаршу:
- 500 кyрячого фаршу
- 1 цибулина
- 1-2 зyбчики часнику
- xліб (за смаком)
- 1 яйцo
- сіль, перець
- 100 - 150 г сиру натерти на дрібній тертці ( до прикладу сир моцарелла)
- 2 варені яйця натерти на дрібній тертці
- петрушку і кріп дрібно порізати
- 2 ст.л. вершкового масла кімнатної температури
- улюблені приправи.
1. Приготувати фарш.
2. Руки намочіть у воді, наберіть ложкою фарш, зробіть в середині поглиблення і покладіть туди начинку
3. Потім сформуйте котлетку. Мокрими руками це легко зробити - фарш не липне.
4. Смажити на розігрітій олії, на слабкому вогні, з двох сторін до рум'яної скоринки. Накривати кришкою не треба. Котлетки дуже швидко готуються!
Така смакота вийшла! Такі ніжні! І дуже соковиті!
За матеріалами ЗМІ
Якщо ви помітили, що листя в розсади починає втрачати зелений колір, а натомість стає жовтим, це може означати, що вона має захворювання хлороз. І впоратися з ним без додаткових знань не так просто, передають Патріоти України. Хлороз спершу призводить ...
Кава є одним з найбільш улюблених напоїв у всьому світі. Для багатьох людей чашка гарячої кави є невід'ємною частиною ранкового ритуалу. Однак варто пам’ятати, що деякі продукти можуть негативно реагувати на каву, що може призвести до потенційно шкідли...