
Для фаршу:
- 500 кyрячого фаршу
- 1 цибулина
- 1-2 зyбчики часнику
- xліб (за смаком)
- 1 яйцo
- сіль, перець
- 100 - 150 г сиру натерти на дрібній тертці ( до прикладу сир моцарелла)
- 2 варені яйця натерти на дрібній тертці
- петрушку і кріп дрібно порізати
- 2 ст.л. вершкового масла кімнатної температури
- улюблені приправи.
1. Приготувати фарш.
2. Руки намочіть у воді, наберіть ложкою фарш, зробіть в середині поглиблення і покладіть туди начинку
3. Потім сформуйте котлетку. Мокрими руками це легко зробити - фарш не липне.
4. Смажити на розігрітій олії, на слабкому вогні, з двох сторін до рум'яної скоринки. Накривати кришкою не треба. Котлетки дуже швидко готуються!
Така смакота вийшла! Такі ніжні! І дуже соковиті!
За матеріалами ЗМІ
За даними Science in Poland, до 15 тисяч людей щороку помирають від захворювань печінки - часто через те, що патології розвиваються непомітно роками. Однак орган подає перші сигнали набагато раніше, зокрема вранці, передають Патріоти України. Фахівці п...
Лікарі застерігають: поза, у якій ви засинаєте, може показувати, що ваш організм працює в режимі «виживання». За словами фахівчині з нервової системи Лорел Сантьяго, деякі звичні пози - "мумія", "дереволаз", поза ембріона та обіймання подушки - свідчат...