
Ніякий покупний хліб не зрівняється з домашньою випічкою, приготовленою з усією душею! Дріжджове тісто зробить батон пишним, мінімум витрат і зусиль, як ваш хліб уже на столі, зазначають Патріоти України.
1. Всі сухі інгредієнти необхідно змішати в мисці, а потім додати маргарин, молоко і воду.
2. Змасти миску олією й виклади в неї замішане тісто. Зверху накрий посудину харчовою й плівкою і прибери в тепле місце на 30 хвилин.
3. Після цього часу обімни тісто й залиши його ще на 1 годину.
4. Коли тісто підійде, почни формувати батон. Перед цим обов’язково присип робочу поверхню борошном. Тісто розкачай в пласт товщиною приблизно 0,5 см.
5. Почни згортати тісто в рулет, не туго, але водночас досить щільно, щоб в готовому батоні не було пустот!
6. Гарно закріпи краї пальцями. Застели деко пергаментним папером й виклади на нього сформоване тісто. Накрий рушником і знову відстав на 30 хвилин.
7. Гострим ножем зроби на поверхні батона характерні надрізи навскоси. Змішай жовток з молоком та змасти цією сумішшю батон.
8. Духовку попередньо розігрій до 200 градусів. Випікай батон 45 хвилин.
Смачного!
Має апетитний вигляд, чи не так?
Штучна ялинка - це практично: вона не обсипається і служить роками. Однак їй завжди бракує головного - справжнього хвойного аромату, який створює неповторну атмосферу свята. На щастя, цей аромат легко відтворити без дорогих хімічних спреїв, пише Одна Х...
Труднощі із засинанням не пов'язані лише з безсонням, а й з перевантаженням подразниками, інформаційним шумом, світлом екрану та стресом, накопиченим протягом дня. Але, на щастя, стає все більш очевидним, що проста дієтична підтримка, на відміну від пі...