
Ніякий покупний хліб не зрівняється з домашньою випічкою, приготовленою з усією душею! Дріжджове тісто зробить батон пишним, мінімум витрат і зусиль, як ваш хліб уже на столі, зазначають Патріоти України.
1. Всі сухі інгредієнти необхідно змішати в мисці, а потім додати маргарин, молоко і воду.
2. Змасти миску олією й виклади в неї замішане тісто. Зверху накрий посудину харчовою й плівкою і прибери в тепле місце на 30 хвилин.
3. Після цього часу обімни тісто й залиши його ще на 1 годину.
4. Коли тісто підійде, почни формувати батон. Перед цим обов’язково присип робочу поверхню борошном. Тісто розкачай в пласт товщиною приблизно 0,5 см.
5. Почни згортати тісто в рулет, не туго, але водночас досить щільно, щоб в готовому батоні не було пустот!
6. Гарно закріпи краї пальцями. Застели деко пергаментним папером й виклади на нього сформоване тісто. Накрий рушником і знову відстав на 30 хвилин.
7. Гострим ножем зроби на поверхні батона характерні надрізи навскоси. Змішай жовток з молоком та змасти цією сумішшю батон.
8. Духовку попередньо розігрій до 200 градусів. Випікай батон 45 хвилин.
Смачного!
Має апетитний вигляд, чи не так?
Яєчня - неймовірно корисна страва. Яйця містять безліч поживних речовин, а правильний спосіб приготування може перетворити їх на кулінарний шедевр. Ми розповімо секрет, який робить яєчню ідеальною та пухнастою, як хмара, передають Патріоти України. Щоб...
Деякі пари, здається, спілкуються без слів, а інші - постійно стикаються з емоційною стіною. Різниця криється не лише в особистості, а й у рівні емоційного інтелекту - здатності розуміти власні та чужі почуття, передають Патріоти України. Люди з низьки...