Для тих у кого мало часу, щоб готувати і тим більше щось консервувати. Неймовірно простий і смачний спосіб. Засолили на дачі й одразу їдете додому, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Можуть зберігатися рік в прохолодному погребі. Через 7-10 днів можна пробувати.
Інгредієнти
На 3 літрову банку
Приготування
1. Огірки замочуємо на 3-4 години, а найкраще зробити це на ніч, тоді огірочки потім в зимовій консервації залишаться щільними не будуть порожніми і будуть хрустіти.
2. На дно банки кладемо зонтик кропу і закладаємо огірочки.
3. Засипаємо по 2,5 столових ложки солі, столову ложку часнику передавленого на часникодавку, столову ложку чорного меленого перцю, столову ложку сухої гірчиці. Потрусити баночки, щоб просіла сіль та спеції.
4. Заливаємо огірки холодною (крижаною) водою. Закриваємо банки капроновою кришкою і хорошо збовтуємо та зразу відносимо в погріб. Подробиці дивіться у короткому відео:
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...