Неймовірно простий і смачний спосіб холодної закрутки огірків - варто попробувати зробити

Для тих у кого мало часу, щоб готувати і тим більше щось консервувати. Неймовірно простий і смачний спосіб. Засолили на дачі й одразу їдете додому, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Можуть зберігатися рік в прохолодному погребі. Через 7-10 днів можна пробувати.

Інгредієнти

На 3 літрову банку

  • Огірочки
  • Зонтики кропу — 1 шт.
  • сіль — 2,5 ст. лож.
  • гірчиця порошком — 1 ст. лож.
  • чорний мелений перець — 1 ст. лож.
  • часничок надавлений на часникодавку — 1 ст.лож.

Приготування

1. Огірки замочуємо на 3-4 години, а найкраще зробити це на ніч, тоді огірочки потім в зимовій консервації залишаться щільними не будуть порожніми і будуть хрустіти.

2. На дно банки кладемо зонтик кропу і закладаємо огірочки.

3. Засипаємо по 2,5 столових ложки солі, столову ложку часнику передавленого на часникодавку, столову ложку чорного меленого перцю, столову ложку сухої гірчиці. Потрусити баночки, щоб просіла сіль та спеції.

4. Заливаємо огірки холодною (крижаною) водою. Закриваємо банки капроновою кришкою і хорошо збовтуємо та зразу відносимо в погріб. Подробиці дивіться у короткому відео:

Секрет досвідчених господинь! У чому замочити магазинну курку, щоб позбавитися шкідливих речовин

вівторок, 23 квітень 2024, 18:10

Багато хто знає, що м’ясо курей, вирощених на птахофабриках, містить гормони росту та антибіотики. Крім того, щоб тушки зберігалися довше, їх обробляють спеціальними консервантами. Щоб видалити шкідливі речовини з м’яса птиці, слід скористатися розсоло...

Діти оцінять! Шоколадні яйця до великоднього столу - рецепт, який точно здивує

вівторок, 23 квітень 2024, 17:44

Фудблогерка Валерія Велігура перед Великоднем порадила фоловерам спробувати приготувати шоколадні яйця до святкового столу, передають Патріоти України. «Повітряний шоколадний мус… Глазур з горішками… Такий десерт точно здивує ваших близьких», — ствердж...