Для тих у кого мало часу, щоб готувати і тим більше щось консервувати. Неймовірно простий і смачний спосіб. Засолили на дачі й одразу їдете додому, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Можуть зберігатися рік в прохолодному погребі. Через 7-10 днів можна пробувати.
Інгредієнти
На 3 літрову банку
Приготування
1. Огірки замочуємо на 3-4 години, а найкраще зробити це на ніч, тоді огірочки потім в зимовій консервації залишаться щільними не будуть порожніми і будуть хрустіти.
2. На дно банки кладемо зонтик кропу і закладаємо огірочки.
3. Засипаємо по 2,5 столових ложки солі, столову ложку часнику передавленого на часникодавку, столову ложку чорного меленого перцю, столову ложку сухої гірчиці. Потрусити баночки, щоб просіла сіль та спеції.
4. Заливаємо огірки холодною (крижаною) водою. Закриваємо банки капроновою кришкою і хорошо збовтуємо та зразу відносимо в погріб. Подробиці дивіться у короткому відео:
Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...
Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...