Для тих у кого мало часу, щоб готувати і тим більше щось консервувати. Неймовірно простий і смачний спосіб. Засолили на дачі й одразу їдете додому, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Можуть зберігатися рік в прохолодному погребі. Через 7-10 днів можна пробувати.
Інгредієнти
На 3 літрову банку
Приготування
1. Огірки замочуємо на 3-4 години, а найкраще зробити це на ніч, тоді огірочки потім в зимовій консервації залишаться щільними не будуть порожніми і будуть хрустіти.
2. На дно банки кладемо зонтик кропу і закладаємо огірочки.
3. Засипаємо по 2,5 столових ложки солі, столову ложку часнику передавленого на часникодавку, столову ложку чорного меленого перцю, столову ложку сухої гірчиці. Потрусити баночки, щоб просіла сіль та спеції.
4. Заливаємо огірки холодною (крижаною) водою. Закриваємо банки капроновою кришкою і хорошо збовтуємо та зразу відносимо в погріб. Подробиці дивіться у короткому відео:
Спекотне літо приносить не тільки сонячний вітамін D, а й небажаних гостей - ос, які літають навколо будинків і садів у пошуках їжі. Хоча оси корисні для запилення і боротьби зі шкідниками, їхні часті укуси можуть доставляти дискомфорт і навіть бути не...
Домашні котлети – дуже ситна і смачна страва, яку можна готувати з будь-якого м'ясного фаршу, а також і просто з овочів, крабових котлет, а також із печінки. Щоб котлети не розпадалися, потрібно знати деякі кулінарні секрети, передають Патріоти України...