Неймовірно простий і смачний спосіб холодної закрутки огірків - варто попробувати зробити

Для тих у кого мало часу, щоб готувати і тим більше щось консервувати. Неймовірно простий і смачний спосіб. Засолили на дачі й одразу їдете додому, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Можуть зберігатися рік в прохолодному погребі. Через 7-10 днів можна пробувати.

Інгредієнти

На 3 літрову банку

  • Огірочки
  • Зонтики кропу — 1 шт.
  • сіль — 2,5 ст. лож.
  • гірчиця порошком — 1 ст. лож.
  • чорний мелений перець — 1 ст. лож.
  • часничок надавлений на часникодавку — 1 ст.лож.

Приготування

1. Огірки замочуємо на 3-4 години, а найкраще зробити це на ніч, тоді огірочки потім в зимовій консервації залишаться щільними не будуть порожніми і будуть хрустіти.

2. На дно банки кладемо зонтик кропу і закладаємо огірочки.

3. Засипаємо по 2,5 столових ложки солі, столову ложку часнику передавленого на часникодавку, столову ложку чорного меленого перцю, столову ложку сухої гірчиці. Потрусити баночки, щоб просіла сіль та спеції.

4. Заливаємо огірки холодною (крижаною) водою. Закриваємо банки капроновою кришкою і хорошо збовтуємо та зразу відносимо в погріб. Подробиці дивіться у короткому відео:

Оси будуть летіти геть, якщо відчують запах однієї "ненависної "рослини

п’ятниця, 27 червень 2025, 18:53

Спекотне літо приносить не тільки сонячний вітамін D, а й небажаних гостей - ос, які літають навколо будинків і садів у пошуках їжі. Хоча оси корисні для запилення і боротьби зі шкідниками, їхні часті укуси можуть доставляти дискомфорт і навіть бути не...

А ви це знали? Що не потрібно додавати у фарш для котлет, щоб не зіпсувати їх

п’ятниця, 27 червень 2025, 18:30

Домашні котлети – дуже ситна і смачна страва, яку можна готувати з будь-якого м'ясного фаршу, а також і просто з овочів, крабових котлет, а також із печінки. Щоб котлети не розпадалися, потрібно знати деякі кулінарні секрети, передають Патріоти України...