Літо вже закінчилося, а ось у справжніх господинь на кухні все більше і більше роботи. Адже скоро зима, і смачні заготовки на зиму якраз саме час робити. Одним з найбільш шанованих і смачних страв взимку є кабачки, передають Патріоти України.
Такий рецепт кабачкової ікри точно сподобається вашим близьким, а готувати його дуже просто і швидко.
Кабачки добре миємо й очищаємо. Прибираємо серединку і нарізаємо кубиками по 2-3 см. бажано брати кабачки не сильно старі і середнього розміру.
Далі миємо й чистимо цибулю, потім моркву. Лук шаткуємо дрібно, а моркву натираємо на дрібній тертці, можна на середній.
Беремо, бажано по більше, сковороду відправляємо туди кабачки і обсмажуємо до готовності. Прибираємо кабачки з плити.
В окремій сковороді обсмажуємо цибулю до золотистого кольору і додаємо моркву. З'єднуємо всі овочі і даємо трохи охолонути.
В цей час підготуємо наші помідори. Моєму їх добре, і нарізаємо маленькими кубиками, в сковороді трохи обжарюємо наші помідори і додаємо все до кабачку.
Як тільки всі овочі охололи подрібнюємо кабачки, цибулю, моркву і помідори блендером, або в м'ясорубці. Перекласти в сотейник вже перемелені овочі на майбутню кабачкову ікру з помідорами на зиму, поставити на невеликий вогонь і тушкувати 50 хвилин під кришкою.
Протягом цього часу додати, сіль, цукор, спеції і зелень з часником.
Готову ікру варто помішувати в сотейнику близько 10 хвилин.
Уже в готові стерилізовані банки відправляємо нашу готову кабачкову ікру і закочуємо банки.
Зберігати кабачкову ікру в прохолодному місці, можна погребі.
Дієтологи назвали 10 найкращих низькокалорійних продуктів, які допомагають залишатися ситими та контролювати апетит, передають Патріоти України. Низькокалорійні страви містять відносно мало калорій на порцію, але завдяки білку, клітковині чи високому в...
Сніданок вважається найважливішим прийомом їжі, і для багатьох людей він асоціюється саме з тарілкою пластівців. Цей продукт давно став символом швидкого та зручного початку дня, адже не потребує багато часу на приготування, передають Патріоти України....