Неймовірно смачна картопля з болгарським перцем для всієї родини - всього за пів години

Рецепт цієї страви з іспанської кухні. Картопелька виходить дуже смачна, може подаватися і в якості гарніру, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • картопля — 5 середніх бульб
  • 2 середні цибулини
  • 1 великий болгарський перець
  • 1-2 зубчики часнику
  • солодка мелена паприка — 2 ст. л
  • оливкова олія — 3 ст. л
  • сіль

Як приготувати картоплю з болгарським перцем:

  1. Крупно наріжте картоплю і перець. Цибулю наріжте великими півкільцями. Часник дрібно нарубайте. Далі розжарте на сковорідці оливкову олію, викладіть цибулю та обсмажте на сильному вогні при постійному помішуванні 1-2 хвилини.
  2. Додайте перець і смажте на сильному вогні (при помішуванні) ще 2-3 хвилини.
  3. Додайте картоплю й обсмажуйте все разом ще 2-3 хвилини.
  4. Посоліть, додайте паприку. Ще раз все ретельно перемішайте, зменште вогонь, накрийте сковороду кришкою і готуйте під кришкою ще близько 20 хвилин до повної готовності картоплі.
  5. У самому кінці додайте нарізаний часник, обережно перемішайте і можна кликати до столу!

Приємного вам апетиту!

А ви це знали? Чому господині додають соду до гречки

субота, 4 травень 2024, 9:12

Хочете, щоб гречана каша була розсипчастою, ароматною та з легким червоним відтінком? Додайте всього лиш дрібку соди, але в правильний час під час варіння, передають Патріоти України. Щоб гречка була не водяниста, а розсипчаста, треба варити її у воді...

Не лише м'ясом: Чим замінити ковбасу в салаті "Олів’є"

субота, 4 травень 2024, 8:15

Більшість з нас впевнені, що ковбаса є класичним компонентом салату олів’є, але це помилка. Раніше господині готували страву з іншими інгредієнтами, передають Патріоти України. Ковбаса є просто дешевим аналогом потрібних продуктів. Тому її можна з лег...