Рецепт цієї страви з іспанської кухні. Картопелька виходить дуже смачна, може подаватися і в якості гарніру, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
картопля — 5 середніх бульб
2 середні цибулини
1 великий болгарський перець
1-2 зубчики часнику
солодка мелена паприка — 2 ст. л
оливкова олія — 3 ст. л
сіль
Як приготувати картоплю з болгарським перцем:
Крупно
наріжте картоплю і перець. Цибулю наріжте великими півкільцями. Часник
дрібно нарубайте. Далі розжарте на сковорідці оливкову олію, викладіть
цибулю та обсмажте на сильному вогні при постійному помішуванні 1-2
хвилини.
Додайте перець і смажте на сильному вогні (при помішуванні) ще 2-3 хвилини.
Додайте картоплю й обсмажуйте все разом ще 2-3 хвилини.
Посоліть,
додайте паприку. Ще раз все ретельно перемішайте, зменште вогонь,
накрийте сковороду кришкою і готуйте під кришкою ще близько 20 хвилин до
повної готовності картоплі.
У самому кінці додайте нарізаний часник, обережно перемішайте і можна кликати до столу!
Прикрасьте свій внутрішній дворик рослинами, які залишаються зеленими, яскравими та квітучими, не вимагаючи ретельного догляду чи постійного поливу, передають Патріоти України. На щастя, деякі рослини не тільки красиві, але й практично незнищенні, за с...