Рецепт цієї страви з іспанської кухні. Картопелька виходить дуже смачна, може подаватися і в якості гарніру, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
картопля — 5 середніх бульб
2 середні цибулини
1 великий болгарський перець
1-2 зубчики часнику
солодка мелена паприка — 2 ст. л
оливкова олія — 3 ст. л
сіль
Як приготувати картоплю з болгарським перцем:
Крупно
наріжте картоплю і перець. Цибулю наріжте великими півкільцями. Часник
дрібно нарубайте. Далі розжарте на сковорідці оливкову олію, викладіть
цибулю та обсмажте на сильному вогні при постійному помішуванні 1-2
хвилини.
Додайте перець і смажте на сильному вогні (при помішуванні) ще 2-3 хвилини.
Додайте картоплю й обсмажуйте все разом ще 2-3 хвилини.
Посоліть,
додайте паприку. Ще раз все ретельно перемішайте, зменште вогонь,
накрийте сковороду кришкою і готуйте під кришкою ще близько 20 хвилин до
повної готовності картоплі.
У самому кінці додайте нарізаний часник, обережно перемішайте і можна кликати до столу!
Набряки ніг влітку — часта проблема, особливо у спеку, коли судини розширюються, а рідина затримується в тканинах. Ось дієві поради, як полегшити або запобігти цьому, передають Патріоти України. Норма: 1,5–2 л чистої води на день (без врахування чаю, к...
Ось перелік груп і конкретних продуктів, від яких варто утриматися або звести до мінімуму влітку, а також пояснення, чому це корисно, передають Патріоти України. Підсумовуючи, у спекотну пору варто виключити або суттєво обмежити:. Натомість обирайте ле...