Неймовірно смачна картопля з болгарським перцем для всієї родини - всього за пів години

Рецепт цієї страви з іспанської кухні. Картопелька виходить дуже смачна, може подаватися і в якості гарніру, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • картопля — 5 середніх бульб
  • 2 середні цибулини
  • 1 великий болгарський перець
  • 1-2 зубчики часнику
  • солодка мелена паприка — 2 ст. л
  • оливкова олія — 3 ст. л
  • сіль

Як приготувати картоплю з болгарським перцем:

  1. Крупно наріжте картоплю і перець. Цибулю наріжте великими півкільцями. Часник дрібно нарубайте. Далі розжарте на сковорідці оливкову олію, викладіть цибулю та обсмажте на сильному вогні при постійному помішуванні 1-2 хвилини.
  2. Додайте перець і смажте на сильному вогні (при помішуванні) ще 2-3 хвилини.
  3. Додайте картоплю й обсмажуйте все разом ще 2-3 хвилини.
  4. Посоліть, додайте паприку. Ще раз все ретельно перемішайте, зменште вогонь, накрийте сковороду кришкою і готуйте під кришкою ще близько 20 хвилин до повної готовності картоплі.
  5. У самому кінці додайте нарізаний часник, обережно перемішайте і можна кликати до столу!

Приємного вам апетиту!

Це псує техніку! Названо головні помилки при розморожуванні холодильника

середа, 14 травень 2025, 13:09

Розмороження холодильника – це важливий процес, який впливає на ефективність роботи приладу та збереження продуктів. Багато хто нехтує правильним доглядом, що призводить до передчасного зносу техніки. Редакція FoodOboz розповість про основні помилки пр...

Це може здивувати! Ось що потрібно з'їсти о 13:00, щоб позбутися втоми до кінця дня

середа, 14 травень 2025, 12:05

Щоб не відчувати сильну втому та занепад сил у тілі після обіду, допоможуть корисні перекуси. Експерт назвала продукти, які варто їсти о 13:00 для кращого самопочуття, передають Патріоти України з посиланням на сайт The Mirror. Важливо їсти збалансова...