Неймовірно смачна картопля з болгарським перцем для всієї родини - всього за пів години

Рецепт цієї страви з іспанської кухні. Картопелька виходить дуже смачна, може подаватися і в якості гарніру, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • картопля — 5 середніх бульб
  • 2 середні цибулини
  • 1 великий болгарський перець
  • 1-2 зубчики часнику
  • солодка мелена паприка — 2 ст. л
  • оливкова олія — 3 ст. л
  • сіль

Як приготувати картоплю з болгарським перцем:

  1. Крупно наріжте картоплю і перець. Цибулю наріжте великими півкільцями. Часник дрібно нарубайте. Далі розжарте на сковорідці оливкову олію, викладіть цибулю та обсмажте на сильному вогні при постійному помішуванні 1-2 хвилини.
  2. Додайте перець і смажте на сильному вогні (при помішуванні) ще 2-3 хвилини.
  3. Додайте картоплю й обсмажуйте все разом ще 2-3 хвилини.
  4. Посоліть, додайте паприку. Ще раз все ретельно перемішайте, зменште вогонь, накрийте сковороду кришкою і готуйте під кришкою ще близько 20 хвилин до повної готовності картоплі.
  5. У самому кінці додайте нарізаний часник, обережно перемішайте і можна кликати до столу!

Приємного вам апетиту!

Це справді працює! Як врятуватися від набряків ніг влітку - дієві поради

субота, 7 червень 2025, 9:59

Набряки ніг влітку — часта проблема, особливо у спеку, коли судини розширюються, а рідина затримується в тканинах. Ось дієві поради, як полегшити або запобігти цьому, передають Патріоти України. Норма: 1,5–2 л чистої води на день (без врахування чаю, к...

Є вагомі причини! Які продукти варто виключити з раціону влітку

субота, 7 червень 2025, 9:32

Ось перелік груп і конкретних продуктів, від яких варто утриматися або звести до мінімуму влітку, а також пояснення, чому це корисно, передають Патріоти України. Підсумовуючи, у спекотну пору варто виключити або суттєво обмежити:. Натомість обирайте ле...